Търси

Спас Мавров: Започна трансмутацията на Човечеството за Четвърто измерение!

13.03.2017 г.
53047
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Публикуваме важни мисли, споделени от Спас Мавров в социалните мрежи, които е добре да достигнат до знанието на повече хора.

"Намираме се в Първия значителен преход на Новата Епоха. Той ще действа през цялата година. Земята периодично вдига Шумановата си честота, която вече е 36 херца,което синхронизира с нашите 36 нива на развитието на Ума (мозъка). Запомнете следното: При 40 херца човек навлиза в творческо състояние. При 42 херца творецът е почти в транс и не възприема света около себе си. При 45-46 херца мозъка е в трансово състояние."

"В такова високо ниво на вибрация е влизала и излизала без психични отклонения само Света Тереза. При 50 херца настъпва трансформация и трансмутация на клеткте на мозъка. Може да завърши дори със смърт. В цикъла между 42 и 46 херца човек изпада в необяснимо състояне,което изявява най-добре развитте му качества и съзнание (може и с отрицателни характеристики)-тогава хората ще стават непредсказуеми в поведението си и неадекватни към постъпките си."

"Всеки ще се проявява ТАКЪВ КАКЪВТО Е всъщност. Така ще е до края на 2017-а. Следват 4 години, които са балансови и през 2021 година всичко ще се повтори отново ,но с много по-голяма сила-това е Началото на трансмутацията на Човечеството за Четвърто измерение - плазменото. НИКОЙ не знае кое как ще изглежда и какво ще стане."

Изключително важно е : да не се ядат домати, лук, чесън и месо. Да не се пие никакъв алкохол, особено червено вино и бира. Другото е личен капацитет и възможности. Отделяйте редовно време за творческа дейност, независимо от качеството и резултата-просто навлизайте в това състояне.

 
Спас Мавров
Спас Мавров
Спас Мавров е един от най-отдадените изследователи и търсачи на тайнствата на Тангризма и посветен Колобър. Има за мисия да съхрани, предаде и разпространи древното духовно учение на нашите предци.
Той е автор на книги, езотерик, творец, скулптор, иконописец и поет. Наследник на устната българска колобърска традиция, член на Българската академия за науки и изкуства и член на Управителния съвет на Международен фонд за изследване на тангризма.

.

Завета на Танг РА: Душа-душа да не по­робва и Дух-духа да не подвежда! С името Танг РА (Тангра) в Българската устна колобърска традиция се илюстрира Централното Слънце на нашата Все­лена звездата Алциона от създвездието Плеяди.

 

Книгите му засягат темите относно: основите на Тангризма, колобрите - древните жреци, слънчевият календар на българите - Колада, българските сакрални вълшебни приказки като инструмент за предаване на древна мъдрост, Балканите като жлеза на времето и мисията на България, сакралните думи в Тангризма, теория на енергийният обмен между мъжа и жената, алхимията като наука, езотерична астрология, ясновидство и други.

Спас Мавров е роден през 1949 г. в с. Венец окр. Бургаски.

.

Тангризмът, Учението на българите преди Християнството, представлява система за обу­чение и развитие на съзнанието на хората. Тангризмът, като духовно Учение, зачита напълно душевната и лична свобода на хората, затова няма никакви канонизирани изисквания към вероизповеданието на членовете на държавата.

Танг РА е Универсалният жизнен принцип на Вселената, който наричаме Бог Отец, Отец на Живота, Бог на българите и хората.

В Тангризма  понятието Посветен не означава нищо друго, освен “Човек, преодоляващ своя личностен аспект и стремящ се да развие и усъвършенства  духовното си развитие така, че да се превърне в Безличностен ученик. 
 

Свързани публикации

Спас Мавров
29.01.2017 г.
7964
7

Спас Мавров: Тангра е централен жизнен принцип на нашата Вселена (ВИДЕО)

В тангризма на българите за Тангра се казва само едно – централен жизнен принцип на нашата Вселена, а в езическото отношение може да бъде само намерено като идея в звездата Алцеона – това е Алфа на съзвездие Плеяди, на български Квачката с пиленцата
Виж повече
Спас Мавров
29.01.2017 г.
7879
2

Каква е връзката между Тангра, Амон Ра, Мадара, Исара ? (ВИДЕО)

Всички звезди на земята се смятат за синове на Тангра, т.е. за универсално възпроизводство на самата централна звезда и се наричат Амон-Ра. Така още Египет, който го е възприел още от траките това знание, слънцето се нарича Амон Ра. Така обаче центъра на планетата, където е възможно да започне биологично развитие, се нарича Мада-Ра
Виж повече
Земята - Нова епоха, 6-а раса
29.01.2017 г.
5667
3

Спас Мавров: Живота не е зароден на тази Земя, а е привнесен (ВИДЕО)

Централната линия на ръководство на енергиите на нашата планета, която Хам работи в момента преминава през Велико Търново. На 3.03.1993 г. бе събуждането на ядрото на тази земя в Новата епоха. Тогава във Велико Търново се срещнаха енергийните потоци на изблика на йоните от нашето ядро с тези, които идваха към нашата планета от Слънцето и от нашата галактика
Виж повече
Белинташ
24.02.2017 г.
31213

Геомагнитен пробив в йоносферата над България стимулира древни енергийни центрове (СНИМКИ)

Продължаващият вече няколко дни изключителен природен феномен със свръх-повишената слънчева активност, конкретно върху нашата страна, е свързан с активирането на енергийни клетки, разположени в древни геостационарни обсерватории на територията на България.
Виж повече
Коментари 1
  • Sofia Bogdanova
    13.03.2017 г. 11:35
    Рудолф Щайнер за храните: домати, картофи, цвекло и ряпа http://www.otizvora.com/2014/01/5962

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12