Търси

Спас Мавров: Енергетиката на нашето сърце ще се слее с енергетиката на Слънцето (ИНТЕРВЮ)

21.12.2020 г.
5819
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
В най-новото интервю с българския колобър Спас Мавров, разговаряме за Еднажден (21.12.2020) за Слънчевия календар на българите - Колада. Говорим за зимното слънцестоене и раждането на Млада Бога, която българите наричат младото Слънце, което се ражда отново в деня на зимното слънцестоене и нараства до своя апогей в лятното слънцестоене.

Спас Мавров обяснява какво е Колада и как българският календар е свързан с 4-те стихии - Огън, Въздух, Вода и Земя, а също - кои са "мъртвите дни в годината" и кога всъщност се провежда българския обичай Сурвакари и защо кукерският празник в Перник е в пълно противоречие с изконните традиции.

Засягаме и темите за традициите в празнуването и разликата между Коледа и Колада, особено връзката с постните храни на Коледа и безумието с коленето на прасета, което е пълна вакханалия и опороаване на чистите традиции.

Един от най-важните акценти в интервюто е преместването с 1 градус на оста на Земята, която от 23 градуса, вече е 22 градуса и отражението на това върху енергиите и Сърцето на човек, в контекста на Слънцето, слънчевите вибрации и слънчевия сплит.

Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12