Търси

Снимка на цялата наша Вселена показва как тя прилича на човешко око

11.01.2016 г.
4867
4
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Снимка на цялата наша Вселена показва как тя прилича на човешко око. Илюстрацията е дело на Пабло Карлос Буадси, алтернативен артист, който със своята гледна точка предизвика редица публикации в световните медии.

Илюстрацията разполага нашата Слънчева система в самия център, следван от "вътрешните и външни" планети, пояса на Кайпер, облака на Оорт, Алфа Кентавър, Персеидите, галактиката Млечен път, галактиката Андромеда, някои други близки галактики. Те от своя страна са обгърнати от микровълнова радиация и невидима плазмена субстанция, която е остатък от Големия взрив.

фото кредит: Pablo Carlos Budassi


 
Коментари 4
 • Иван Домусчиев
  20.01.2016 г. 16:26
  Сам твореца на МИРОЗДАНИЕТО е създаден от изначалната тъмнина която установиха в Церн, че Е 90%. А МИРОЗДАНИЕТО/МАТЕРИЯТА/ Е10%.Всичко що Е в Материята Е Създадено от САТАН, ЛУЦИФЕР,ДЯВОЛА и всички религии и духовни учители са негово ТВОРЕНИЕ. САМО ЕДИНСВЕНО ДУШАТА от 3 до 21 гр. Ни Е дарена от ИЗНАЧАЛНАТА ТЪМНИНА БОГ .
 • Пламен Петков
  14.01.2016 г. 16:42
  :N:V:C
 • Анна Поляна
  13.01.2016 г. 18:40
  Цялата природа е пълна с малки и големи "репродукции" на Голямото Всичко, от което произлизаме. :L
 • Добрева
  12.01.2016 г. 13:43
  Има изначална тъмнина! И за определено представяне за това, как изглежда от страна на цялото Мироздание , от страна на страничен наблюдател, можете просто да погледнете обикновено пухче на глухарче, в центъра на което се намира Сам Твореца на Мирозданието, а всяко парашутче си представяме, че е вид енергиен стълб, на който, като на пръчка за шашлик, са нанизани множество Галактики по обем на тяхното увеличение към външният край на Мирозданието, зад които се намира изначалната тъмнина ! :)

Коментари:

Спонсори на Портал 12