Словото на Учителя е Училище по човещина

11.07.2019 г.
3689
Добавена от: Таня Борисова
1 коментара
По случай 155 -тата годишнина от Рождението на Учителя Беинса Дуно, книжарница Портал 12 предлага на вашето внимание лекциите на Учителя и молитвената хранителница с молитви и формули.

Радостни сме, че в нашата книжарница имаме словото на Учителя, систематизирано и издадено по един нов начин - цялостно издаване на лекциите, държани от Учителя пред Общия Окултен клас в продължение на 22 школни години. 

В тези издания е запазено изцяло духа на словото, като са запазени думите на Учителя, съхранени от записки на неговите ученици, като Елена Николова, една от стенографските на Учителя. Поднесено по този систематизиран начин, читателят може да проследи развитието на Словото на Учителя от първата лекция, неговата градация и изключителна последователност, от което прозира, че от първия момент Учителят е имал точен план за развитие на школата и предаване на Словото.

“Тук срещаме красиви и архаични думи, някои които на съвременния читател звучат като неологизми, а други диалектни, но в тях прозира силата на Словото. Това не са просто беседите на Учителя, а Учебници по човещина, от която имаме толкова много нужда днес. В тези издания Словото оживява и те работят силно с всеки ученик. Това са едни истински учебници със Словото на Учителя, с които може да се работи и израства.”, споделя Таня Борисова, редактор в Портал12. 

Вижте изданията, които може да закупите с отстъпка до 15.07.2019 г. 
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Коментари: 1
 • mm
  13.07.2019 г., 16:49 ч.
  1     0

  благодаря  

   

  ...духа на словото... думите на Учителя...  

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12