Търси

Словото на Учителя е Училище по човещина

11.07.2019 г.
2534
1
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
По случай 155 -тата годишнина от Рождението на Учителя Беинса Дуно, книжарница Портал 12 предлага на вашето внимание лекциите на Учителя и молитвената хранителница с молитви и формули.

Радостни сме, че в нашата книжарница имаме словото на Учителя, систематизирано и издадено по един нов начин - цялостно издаване на лекциите, държани от Учителя пред Общия Окултен клас в продължение на 22 школни години. 

В тези издания е запазено изцяло духа на словото, като са запазени думите на Учителя, съхранени от записки на неговите ученици, като Елена Николова, една от стенографските на Учителя. Поднесено по този систематизиран начин, читателят може да проследи развитието на Словото на Учителя от първата лекция, неговата градация и изключителна последователност, от което прозира, че от първия момент Учителят е имал точен план за развитие на школата и предаване на Словото.

“Тук срещаме красиви и архаични думи, някои които на съвременния читател звучат като неологизми, а други диалектни, но в тях прозира силата на Словото. Това не са просто беседите на Учителя, а Учебници по човещина, от която имаме толкова много нужда днес. В тези издания Словото оживява и те работят силно с всеки ученик. Това са едни истински учебници със Словото на Учителя, с които може да се работи и израства.”, споделя Таня Борисова, редактор в Портал12. 

Вижте изданията, които може да закупите с отстъпка до 15.07.2019 г.


 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 1
  • mm
    13.07.2019 г. 16:49
    благодаря ...духа на словото... думите на Учителя...

Коментари:

Спонсори на Портал 12