Търси

Шест признака на Последните времена, посочени в Магура (ВИДЕО)

25.08.2018 г.
8059
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Споделяме с вас аналитично синтезирана информация от изследователя на пещера Магура - Кирил Кирилов по повод оставените послания:

"Последните времена е условно название, което ползвам като термин относно събития, записани в сцената на историята в пещера Магура. Ние сме на около 400 години преди тези събития, а може и по-близо до тях, но горе-долу в този диапазон. Последните времена се характеризират с изключително влошаване на нравите под въздействието на външни фактори. Изобщо, рисунките от Магура казват, че развитието на човечеството като цяло и делата на цивилизациите са плод на външни фактори. Единствено собственото развитие на всеки от нас може да бъде неповлияно, ако осъществяваме заложбите си чрез взаимодействия.

Последните времена са явление, предизвикано от външна намеса. Целта на външната намеса е да употребява някаква съставка от напускащите тялото и все още намиращи се заедно дух и душа. След отнемането на съставката остава само информационен запис, който се изпраща обратно за ново прераждане. Съставката е нужна на намесващите се, за да постигнат вечен телесен живот, което ще им позволи да живеят вечно с настоящата си личност. Другият вид вечен живот, посочен в Магура, е този на съзнателния дух, където личност няма и няма значение дали си ти или той, защото конкретно описание не е налично. Загубата на личността е страшна за демоните, тъй като демонът е същност в нейната крайна фаза на отличимост от всичко останало. Затова именно демоните неумолимо се стремят към вечен живот на личността си, т.е. в настоящото си тяло.

За да постигнат целите си, те първо трябва да заличат съзнанието у намиращите се вече на Земята хора и да преумножат броя им. И двете стават чрез предоставяне на технологии, предшествано от дълга подготовка чрез въвеждане на религии, обреди, ритуали, предписания, морал, закони и т.н.

В крайна сметка, трудът на демоните винаги дава плод - за всяко едно човечество, живяло досега, навярно. Последните времена са се случили на онези преди нас, а вижте признаците и преценете за себе си дали се случват и за нас:
1. Жената бива поставена на пиедестал;
2. Човекът бива задължително образован;
3. Делата на цивилизования човек и на цивилизацията се управляват от просветлени същности зад гърба на хората;
4. Делата на цивилизования човек и на цивилизацията се ръководят от "звездите", сред които е и петолъчата звезда. Направете си проучване и вижте до къде ще ви доведе символът петолъча звезда, но запазете спокойствие :)
5. Човекът бива обърнат на дясно - в противоестествената посока, в която се планира и съзнанието закърнява;
6. "Магове" достигат до способността чрез "магия" да създадат неродено момиче - което не е било в утробата на майка и не е заченато чрез полово взаимодействие. Интересно тук е, че никъде не е посочено призоваването на дух или духа за прераждане, която да насели това неродено момиче. Дали така създадената неродена мома е наистина човек - по-скоро не, защото в Магура човекът е определен като дух в материално тяло.
кодове в Магура - рисунки от бъдещето
Накрая нещо, което e недиректно във връзка с Последните времена. В Магура има много стари рисунки, които са изпъкнали на фона на стената и които по ред причини определям на възраст около 41 000 години. След това има по-нови рисунки, които определям на около 14 500 години, като не наблюдавам междинни рисунки. 

В старите рисунки го няма символът Т, едно от чиито проявления е Луната. В новите рисунки Т е в изобилие и се появява информация и за Луната. В старите рисунки дори ги няма числата 27, 29, 19, нито някакво понятие за месец или седмица. В новите рисунки всичко се гради върху тези числа. 

Тогава би могло да се допусне, че Луната е заела местоположението си около Земята някъде в периода между 39 000 пр. Н.Е. и 12 500 пр. Н.Е.

 
 
1
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12