Шепот от Тишината на Учителя - един необикновен концерт с маестро Камджалов

17.10.2018 г.
15023
Добавена от: Борислав Борисов
Вчера в София се състоя един необикновен концерт. Толкова необикновен, че е трудно да се напише. Съчетание между послания, музика и тишина. 

Тишината смути някои от присъстващите на концерта, успокои други, а трети доведе до състояние, в което да се отделят от своето ментално тяло. 

Шепотът на вокалния хор, сякаш създаваше все по-ефирно усещане за задълбочаване на Тишината.
Текстовите послания от Учителя Беинса Дуно, показаха една завършена хармония и в аромата на своята метафора - потопиха в Мекота, всички, отдали се в своята вътрешна устременост по пътя към Любовта, Мъдростта и Истината.

Когато си в свещеното Мълчание можеш да слушаш. Когато си в Тишината се сливаш и изчезваш. Тук се случва дълбокото разтваряне.

 
"Тишината е кулминацията на музиката, това е Алфата и Омегата на музиката. Всичко започва и свършва в тишината. Всичко между полюсите на тези две тишини са подробности." Йордан Камджалов
 
 
 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12