Търси

Шепот от Тишината на Учителя - един необикновен концерт с маестро Камджалов

17.10.2018 г.
7364
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Вчера в София се състоя един необикновен концерт. Толкова необикновен, че е трудно да се напише. Съчетание между послания, музика и тишина. 

Тишината смути някои от присъстващите на концерта, успокои други, а трети доведе до състояние, в което да се отделят от своето ментално тяло. 

Шепотът на вокалния хор, сякаш създаваше все по-ефирно усещане за задълбочаване на Тишината.
Текстовите послания от Учителя Беинса Дуно, показаха една завършена хармония и в аромата на своята метафора - потопиха в Мекота, всички, отдали се в своята вътрешна устременост по пътя към Любовта, Мъдростта и Истината.

Когато си в свещеното Мълчание можеш да слушаш. Когато си в Тишината се сливаш и изчезваш. Тук се случва дълбокото разтваряне.

 
"Тишината е кулминацията на музиката, това е Алфата и Омегата на музиката. Всичко започва и свършва в тишината. Всичко между полюсите на тези две тишини са подробности." Йордан Камджалов
 
 
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12