Търси

С шепа пръст от България, Lisa Gerrard от Dead Can Dance пристига в Пловдив и София

24.04.2017 г.
3831
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Енигматичната и дълбоко духовна Лиза Жерард (вокал в Dead Can Dance) пристига за първи път в България. Времето съвпада с 10 годишнината, от както след феноменален концерт в Атина, две българки подариха на емблематичната певица - шепа пръст от България. Тогава тя сподели, че е силно докосната и повлияна от изворите на автентичния български фолклор. Говори се, че певицата не случайно идва у нас, и това е свързано с Пророчеството...

Лиза Жерард (Lisa Gerrard) е вокал в едни от най-докосващите музикални композиции, създавани някога. В своето музикално творчество тя прокарва дълбоки послания за ново човечество и осъзнаване на ключовете в загадката на нашия Свят.

Лиза Жерард ще пее в София и Пловдив, като специален гост в новия албум на Мистерията на българските гласове. Хорът подготвя два големи концерта в София и Пловдив, на които Лиза ще излезе с тях на сцена. Концертите ще бъдат съответно на 6 юни в зала България в София и на 8 юни в Античния театър в Пловдив.

Очаквайте допълнителна информация в Портал12

ВИЖТЕ ВИДЕО:


 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12