Търси

Рязко се увеличиха пръсканията с литий от самолетите и над България (СНИМКИ)

12.09.2016 г.
41978
5
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
През последните седмици рязко се увеличиха пръсканията с литий от самолетите, които прелитат и над България. Особено силно замърсяване се вижда в регионите на Стара Загора (водещата снимка), Пловдив, Велико Търново, Ловеч, Плевен, София, Враца, Монтана.

Наскоро в социалните мрежи бе разпространен запис на служител на НАСА, който признава, че американската агенция в продължение на години слага литий, който се разпръсква чрез газовте на самолетите и ракетите. Литият е два пъти по-лек от водата и затова се запазва в небето за дълги периоди от време. Самата агенция не отрича пръскането с литий. Разпръскването на литий цели да се проучи движението на ветровете в горната атмосфера, както и да се анализира зареденият (йонизиран) газ, наречен плазма, включително при преминаването му през неутрални газове, посочват от сайта otizvora.com и добавят, че Агенцията казва, че изследванията върху измененията са от значение, защото всички GPS и комуникационни сателити изпращат сигналите си през йоносферата, а „промените в йоносферата водят до влошаване на сигналите, поради което е необходимо да се знае, кое кара йоносферата да действа по определени начини.

Литият е лекарствен препарат, който се използва за лечение на манийни епизоди, биполярно разстройство, шизоафективно разстройство, шизофрения, агресивност. Литият има психотропно действие. Литиевите йони намаляват свободния норадреналин в мозъчната тъкан и понижават съдържанието на серотонин в мозъка.

Пръскането с литий води и до тремор, гадене, общ дискомфорт, диария, повръщане, сънливост, мускулна слабост, нарушена координация, загуба на равновесие, световъртеж, шум в ушите, двойно виждане, тремор, клонични гърчове, хиперрефлексия, нистагъм, халюцинации, объркване, аритмия, ниско кръвно налягане, загуба на апетит, косопад, акне, обриви, сърбеж и др.


Тази снимка е направена над Стара Загора, следата се запазва в небето над 70 минути!
кемтраилс

Коментари 5
 • Stanqo Varnenski
  13.09.2016 г. 01:33
  Над Швейцария не пръскат защото там е пряка демокрация и са забранили.
 • Stanqo Varnenski
  13.09.2016 г. 01:27
  Ама защо трябва въобще да ме пръскат като хлебарка, та да се пазя?! Та тези не ни зачитат за хора!
 • Todor Stoyanov
  12.09.2016 г. 14:34
  Нас не ни лови , толкова отрови сме изконсумирали , че с някакъв мижав литий ще ни плашат ! :D "Основните съставки на керосина включват N-додекан, алкилбензени, нафталин и техни производни." много по-опасен коктейл
 • Дамян Гюзелев
  12.09.2016 г. 09:48
  И аз понякога се чувствам като напръскан, обаче човек ако се вземе в ръце и се огражда енергийно всеки ден, без да пропуска, гарантирам ви, че тия химикали няма да ви ловят. Намерете си начин чрез визуализации, утвърждения, формули и молитви да се ограждате!
 • Данчо
  12.09.2016 г. 08:56
  Е то затова ли не вали. Гледах прогнозата и тази седмица без капка дъжд. Това лято колко е валяло? На много места за 2-3 месеца само е прокапало коркото да намокри сгурта!

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12