Търси

Румен Стоилов: В човека настават промени на ниво ДНК, паралелно с редица Космически изменения (ВИДЕО)

25.06.2019 г.
24073
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Представяме ви лекция на д-р Румен Стоилов - практикуващ кардиолого в Пловдив. Лекцията е по време на семинарната част във фестивала Здравей Здраве 2019 - Добрич, организиран от Венелина Бербенкова.

В нас има силиций, който става все повече, клетките ни излъчват светлина. Можем да приемаме светлината на слънцето и да се храним с нея. В нашата епифизна жлеза има хормон, който се нарича мелатонин и не само ни приспива вечер или като отидете на море - кара кожата ви да потъмнее със зрънцата меланин.

Оказва се, че той задържа светлината, както хлорофила на зелените растения. Тоест, ние колкото и да сме бозайници, животни, от или не маймуната произлезли, в същото време продължаваме да бъдем растения. Ние директно през този хормон приемаме светлината и фактически той се явява като акумулатор. 30% от енергията, от живота в нас е съхранена в това вещество, в този хормон. Фактически тези 2 - 3 хил. белтъка ензими, които правят живота - дишане, кръвоснабдяване, мозъчна дейност - те не могат да работят, ако енергията на светлината в този хормон не се включи, за да ги задвижи тях.

Колкото повече се изучаваме, и живота и нашето тяло, разбираме, че сме чудо на природата. Който ни е правил, защото това тяло при всички случаи е сътворявано, Господ или Космически Екип, то е съвършено и крие много тайни. Ние в момента сме и същества на светлината. Все още сме и растения и животни.

Силицият се увеличава все повече и прави тялото по-прозрачно, по-възможно да задържа светлината и да се храни с нея. Това не значи, че това ще стане утре. Ще са ни нужни поне няколко десетилетия, но възможността директно светлината да се получава и използва става все по-голяма. Други неща също се променят в човешкото тяло.

Променя се по принцип и възможността за зачеване. То става все по-трудно, защото Луната, създадена изкуствено тук или не и докарана, главно да озаптява човечеството, определяше менструалния цикъл и всичките движения на водните маси - приливи и отливи и целият цикъл на живота на Земята. От няколко години Луната престана да бъде задържащ фактор на човешкият разум, на живота на земята. Обратно, тя стана подпомагащ разцъфтяването и развитието ни. Тази нова програма за живота на Земята предполага, че жените ще могат да зачеват веднъж на година. И оттам трудностите на много жени да заченат - всичките инвитро, аборти  - не защото не заслужаваме майчинството и новото поколение, но със 7 милиарда на Земята, някои от тях са влезли в човешко тяло, но практически те до преди предходния живот, душашата или тяхната индивидуалност е обитавала в тяло на животно и те всъщност не е било предвидено да се появят тук като хора и все още не са готови да мислят и действат като хора. Затова много от хората, които са дебеловрати, груби, често пъти имат и пари, се държат като животни, защото животните в тях продължават да действат и те не осъзнават, че те са в човешко тяло. 

По принцип идеята, че сме твърде много, но не сме качествени не е грешна, но Природата има начин да си регулира този процес, чудотворен и великолепен, наречен Живот. Тази възможност за по-трудно зачатие е един от механизмите да намалим броят на хората.

Този цикъл на промяна, наречен Трансформация се обуславя и космически. Нашето Слънце се върти около центъра на Млечния Път. Вътре в него, в този център има една голяма Черна дупка.

Оказва се, че във всяка галактика в средата има такава и тези структури са като един портал. Те нагълтват материята, но и изплюват от друга страна, в друго пространство-време или в паралелна вселена, и създават материя и живот. Както нашата вселена се е създала, с или без “Биг Банг”/ Bing Bang  - някакъв първоначален взрив. Възможно е една друга Черна дупка да е проектирала материята, която е погълнала тук, за да продължи живота и творението.

Ние се въртим - Слънцето и планетите около него, около тази Черна дупка - Центърът на нашия Млечен Път за 260 млн. години.

Мястото, на което от 10 години се намират Слънцето и нашите планети в Галактиката се нарича Фотонен Облак. Това е високо енергийно място, което би ни изпържило - Земята и нас, както една микровълнова печка, ако оставим повече това, което е вътре в нея. Затова промяната на Земята - на всички скали, кристали, на нас и на другите живи същества върви усилено, за да издържим физически и психически на новите енергии. Те, понеже са по-високи, трябва по принцип да развият и нашата памет, мозък , съзнание и дух и да ни събудят за ролята, за която сме слезли на Земята - да се учим и да работим.

Голяма част от паразитните космически същества, които се хранеха с нас, опитваха да ни командват, но им припари и те напуснаха Земята, ала доста хиляди, които са в човешки фигури и тела, главно са генетичен хибрид на извънземно с човек. Те все още са тук и спират развитието, не защото са злосторни, а защото не са в състояние да се развиват по общият начин, както всички нас - оригиналните ученици на Земята.

Този процес в момента минава през едно тестване. Ние всички, цялото Човечество - 2017, 2018, 2019-та минаваме през години на изпитания. Натрупаната карма от много животи - един живот е един учебен час, един път ви учат на честност, друг път на доблест, трети път на щедрост, ако не се справите в този час го повтаряте, докато научите темата. Всички грешки от предишни животи в момента се елиминират, изчистват. Всички неправилни поведения и действия се изчистват частично с изкупване - като един вид наказателен процес. Знаете че кармата е “ + и -  “ и ако вие сте генерирали “ - “ той се връща към вас, за да се неутрализира действието или мисълта ви.

В момента всеки си плаща старите грешки. Те често се изразяват в различни болестни състояния. Това е начинът, по който отпадъците, които сме натрупали - физически, духовни, енергийни излизат през тялото. Освен това новите промени, които се случват на тялото му идва в повече и то започва да се оплаква - болки в корема, сърцебиене, отоци в крака и т.н. През тези три години се получава изчистване и се вижда колко е научен урока и приемаме ли себе си и света по-правилен начин, по-широк начин.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО:
 
Румен Стоилов: Започват ДНК промени при новите хора
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 

Свързани публикации

гравитационни вълни - изкривяване на време пространството
12.02.2016 г.
3193
6

Потвърдиха съществуването на гравитационни вълни, което е доказателство за изкривяване на времето (ВИДЕО)

Съществуването на гравитационни вълни е предсказано от Айнщайн още преди близо 100 години, но досега конвенционалната наука нямаше нужната апаратура, за да докаже описаното в рамките на Общата теория на относителността
Виж повече
Млечен път - снимка
01.04.2016 г.
2144

Свръхмасивна черна дупка се намира в самия център на нашата Галактика

Надничайки дълбоко в сърцето на нашата галактика Млечен път, космическия телескоп Хъбъл разкрива богата картина и свързаност на повече от половин милион звезди. Астрономите използват инфрачервени камери, за да пронижат праха в диска на нашата галактика, която замъглява звездния куп около централната черна дупка
Виж повече
черна дупка
26.04.2016 г.
3145
2

Учени откриха, че сърцето на Вселената е масивна спирала и всички черни дупки се движат в една посока

Нишките, които свързват галактиките дават възможност да се тълкува най-важния въпрос - за свързаността в разклоняване на времето и пространството като в космическа паяжина
Виж повече
Тимен Тимев © Портал 12
23.05.2016 г.
10049
5

Тимен Тимев - Интервю за човешкия мозък, черните дупки, устройството на Вселената и извънземните (ВИДЕО - Част 1)

В интервюто засягаме темите за фатализма във Вселената, както и устройството на време-пространството през призмата на човешките възприятия. Д-р Тимев говори в детайли за енергиите в Космоса, квантовата механика икакво е породило зараждането на Вселената
Виж повече
черни дупки
09.03.2017 г.
9014

Вселената е масивна спирала и всички черни дупки се движат в една посока

Усукването на спиралата има влияние върху това, което се случва около пространството на черните дупки, посочват учените. Ръс Тейлър, астрофизик от университета в Кейптаун в Южна Африка, заяви:  "Това, което виждаме, е че Вселената се върти последователно в една и съща посока".
Виж повече
свръхмасивна черна дупка в центъра на Галактиката
28.03.2017 г.
2139

Свръхмасивна черна дупка се намира в самия център на нашата Галактика

Надничайки дълбоко в сърцето на нашата галактика Млечен път, космическият телескоп Хъбъл разкрива богата картина и свързаност на повече от половин милион звезди. С изключение на няколко сини звезди на преден план, звездите са част от ядрения звезден куп в Млечния път, който е най-масовата и най-гъстата звездна зона в нашата галактика
Виж повече
Д-р Тимен Тимев © 2016 Портал12
03.04.2017 г.
4556
7

Тимен Тимев: Освен субективното човешко време, съществува и примордиално Божествено време

Една от големите тайни на квантова физика днес е, че Вселената от пространствена се превръща в темпорална. Т.е. Вселената отива към Времето - във Времето. "Антените" на Вселената се промениха, на Слънчевата система също...
Виж повече
Черните дупки и нашите мозъци са свързани и изградени по една и съща матрица
26.09.2017 г.
2705

Д-р Тимен Тимев: Черните дупки и нашите мозъци са свързани и изградени по една и съща матрица

Вселената е изградена не само от едно и също вещество, но е изградена от едни и същи динамични матрици, от една и съща динамика, кинематика и статика
Виж повече
Учени доказаха изкривяването на време-пространството, описано от Айнщайн
25.06.2018 г.
12693

Учени доказаха изкривяването на време-пространството, описано от Айнщайн

Международен екип от астрономи направи най-точния до момента тест за гравитационната тежест извън нашата собствена слънчева система.
Виж повече
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12