Търси

Росица Божкова: Време дойде за промяна!

18.03.2020 г.
7907
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече

Време е.
Време дойде за промяна.


Време, за което се за говори от хилядолетия в приказките за краха на една мощна змия, която /преди да захапе опашката си/ е захапала здраво жертвата си. /Предсмъртната захапка е най-силната, както се знае, сега змията ще се бори още по-упорито за това да поеме контрол над всички видове ресурси. /

А жертвата доскоро даже не знаеше, че е жертва и си мислеше , че си живее добре.
Возеше се на круизи, ходеше зимата в Тайланд , пиеше си биричка и добре се забавляваше. Е, разбира се, и здраво работеше, служейки на Змията, която се впиваше все по-дълбоко в гръдта на Земята - Великата майка Гая...

Все повече ресурси изискваше тази популация от жертви за Майката, която беше майка и на безброй още много творения - милиарди видове насекоми, едноклетъчни, птици, животни, растения и дори камъни, планини, места на силата , но и клоаки със сметища от стотици тонове и километри неразградими отпадъци /Същото и в океаните, да./

Жертвите не разбираха, че са жертви, докато не спряха влака, на който с бясна скорост правеха бизнес, пари, произвеждаха пластмаса, летяха със самолети, гледаха кино, телевизия, ядяха пуканки и пиеха кока-кола.

И внезапно влакът спря! Ама съвсем внезапно, с ръчна спирачка, само с кратко предизвестие преди това да се случи.

- Спрете Земята, искам да сляза! - бродеше из интернет пространството тази реплика по това време, последвана няколко дни по-късно от :
- Е тия дето искаха да слязат от Земята, слязоха ли?
Оказва се, че е късно за слизане.
Но все още не е късно да се спрем.

Нека преди да се качим пак на влака да се огледаме. - всеки във живота си - накъде върви, какви ресурси има за оцеляване в близките години, има ли земя, на която да разчита извън града, ще се качи ли пак на бесния влак или ще се огледа наоколо за да види хората, на които истински държи.
Семейството, с което отдавна не говорим, защото гледаме телевизия, приспани и упоени.

Време е да започнем да си говорим , да се погледнем в очите, във времена на изпитания да си дадем подкрепа и да знаем, че се държим заедно.

Да се чуем с приятели, с близки, да им повдигнем духа и да им разкажем една приказка :

В едно село живеел мъдрец, който виждал и в астралния свят.
Една вечер Смъртта дошла при него и му казала:
- Тазе вечер съм дошла за 100 души от ваше село. Много грехове направихте, та съм дошла да си взема дължимото. Кажи им да се подготвят!
Мъдрецът събрал селяните на площада и им съобщил ужасната вест. Всички се разотишли по домовете си покрусени и шокирани. На сутринта вопли се чули от всяка една къща от селото - освен една. Оказало се, че жертвите били хиляда, а не сто!
- защо ме излъга! Защо ни взе толкова много хора?? - извикал мъдрецът към Смъртта.
- Аз наистина взех само сто. Останалите ги взе СТРАХЪТ!
Ако се интересувате защо само от една къща нямало вопли, ще ви кажа тайната. Това била къщата на мъдреца. Той знаел, че :

1. Така или иначе кармата си е карма и не можеш да избягаш от нея.
2. Смъртта идва за всички ни, рано или късно.
3. Страхът от смъртта не ни спасява от нея, а прави нещата по-трудни и по-болезнени. Напряга и свива тялото. Понижава вибрационното състояние. Разболява.
4. Когато не се страхуваме, тялото е отпуснато и спокойно. Разпознава враговете/ вирусите. Може да ги обезвреди.
5. Колкото е по-осъзнато и отпуснато тялото, толкова е по-висока вибрацията ни.
6. Колкото е по-висока вибрацията ни, толкова по-малко уязвими се от превратностите на съдбата. Не че няма да ни се случват, но ще пазим състояние на духа и ще търсим нови решения във всеки един момент.

Следва: Основни препоръки за повишаване на вибрационното състояние

Великата майка е майка и на тази Змия от най-дълбоките дълбини - Уроборос, която за да достигне нивото преди да захапе опашката си, е била Демон на дълбините. За това повече в някоя от следващите серии...
( от Facebook профила на Росица Божкова)
Росица Божкова
Росица Божкова
Росица Божкова е психолог, констелатор, йога инструктор и дула.
Фасилитира групи за себеразвитие и организира курсове свързани с темите за бременността и раждането. Основател е на студио за себеразвитие „Янтра“ в София.


От години работи и в полето на пренаталното възпитание и подготовка на жената за раждането и осъзнатото майчинство.
Повече от 15 години се посвещава на различни трансперсонални подходи за изследване на човека – регресии, констелации, енергийна психология, хипнотерапия, ребъртинг и холистични подходи. Психолог и филолог по образование и автор на книгата “Докато Аз и ти сме едно” за пренаталния период на човека.

Пътува и се обучава в Индия, Тайланд, Мексико и Перу, като преминава през йога, даоистки практики, Випассана , шамански церемонии и срещи с просветлени учители и духовни водачи. Има дългогодишен опит с регресиите и създава свой метод за работа с минали прераждания чрез констелации.

 

Целта на живота е да разкрием кода на Душата си.
Да го проявим в неговото възможно най-висше проявление. Във всеки един момент да даваме най-доброто от себе си.

Свързани публикации

Росица Божкова
18.09.2021 г.
4805

Росица Божкова: Голямата Промяна включва да погледнем навътре и да видим истинските ценности (ВИДЕО+ПЪЛЕН ТЕКСТ)

Голямата Промяна включва да погледнем навътре и да видим истинските ценности - семейството си - тези, на които държим най-много. Защото, какво ценно ни остава, знаете ли, след като си отидем от този свят?  Сега ще ви дам една друга метафора точно за енергията, която можем да видим дори и днес в този хубав ден, в който сме се събрали.
Виж повече
Росица Божкова
06.07.2021 г.
7690

Росица Божкова: Целта на живота е да разкрием кодът на Душата (ВИДЕО+ текст | Събуди се 2021)


И-Дзин е компютърната програма на света. Това е една от най-древните книги за гадаене, тълкуване на това, което се случва. Кодирана е върху “кодът 01” - прекъсната и непрекъсната линия”. Имаме триграми: прекъсната - непрекъсната - прекъсната, които са в 4-ри комбинации. После с хексаграми вече имаме 64 комбинации.
Виж повече
Естествено раждане
08.01.2021 г.
4114

Росица Божкова: С раждането на детето, раждаме бъдещето, което влияе на седем поколения

Дулата, в миналото Бабата е духовна акушерка, която се грижи за емоционалното състояние на раждащата. „Раждането е преживяване, което отключва дълбоки пластове у жените. По време на този свещен акт те навлизат в транс и друго състояние на съзнанието. 
Виж повече
Майка
20.11.2020 г.
2927

Росица Божкова: Истинското майчинство предполага отговорност, надхвърляща пределите на видимия свят

По време на бременността жената е духовният учител на своето дете. Утробата й е неговият първи свят, входа към земния живот, тук то започва своята адаптация към специфичните вибрации на Земята.
Виж повече
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12