Робърт Майлс: Може би този свят е сянка на паралелна Вселена

09.05.2018 г.
9577
Добавена от: Борислав Борисов
Днес 9-и Май се навършва 1 година от напускането на този свят на Роберто Конкана, известен на световната музикална сцена като Робърт Майлс (1969-2017). По този повод споделяме с вас няколко негови мисли:
"Може би този свят е като счупено огледало; реалност с обратен ход? Може би е просто отражение, сянка на паралелна Вселена?"
"Има един Универсален език, който аз ще се науча да говоря. Това е Езикът, на който се получават истинските отговори. Езикът на Твореца."
"През целия си живот търсих дири, които съм загубил, за да открия тайни, който съм знаел, но забравил. Всяка мистерия, която ме преследваше, се оказа тайна, която съм знаел. Когато откриеш ангелът вътре в себе си, разбираш, че любовта винаги е под контрол и тогава с доверие можеш да се оставиш на крилете на този ангел."
"Всяко нещо, което оставих нерешено, се върна след време за да напомни за себе си. Всяка грешка и всяка болка разбрах, че са част от Пътя към Истината. И ако човек допусне сърцето му да се превърне в камък, то единственият изход обратно към Дома - това е само Любовта."
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12