Търси

Робърт Майлс: Може би този свят е сянка на паралелна Вселена

09.05.2018 г.
4354
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Днес 9-и Май се навършва 1 година от напускането на този свят на Роберто Конкана, известен на световната музикална сцена като Робърт Майлс (1969-2017). По този повод споделяме с вас няколко негови мисли:
"Може би този свят е като счупено огледало; реалност с обратен ход? Може би е просто отражение, сянка на паралелна Вселена?"
"Има един Универсален език, който аз ще се науча да говоря. Това е Езикът, на който се получават истинските отговори. Езикът на Твореца."
"През целия си живот търсих дири, които съм загубил, за да открия тайни, който съм знаел, но забравил. Всяка мистерия, която ме преследваше, се оказа тайна, която съм знаел. Когато откриеш ангелът вътре в себе си, разбираш, че любовта винаги е под контрол и тогава с доверие можеш да се оставиш на крилете на този ангел."
"Всяко нещо, което оставих нерешено, се върна след време за да напомни за себе си. Всяка грешка и всяка болка разбрах, че са част от Пътя към Истината. И ако човек допусне сърцето му да се превърне в камък, то единственият изход обратно към Дома - това е само Любовта."
1
1
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12