Търси

Разпространението на коронавирус цели промяна и пробуждане (ВИДЕО)

24.02.2020 г.
48553
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Коронавирусът се разпространява, а медиите фокусират вниманието, не върху промяната, която е необходима,а върху паниката и икономическите загуби. Никой не говори за фундаменталната причина за разпространението на новият китайски - коронавирус, а именно:
  • всички видове (не само екзотични) животни, използвани масово за храна
  • увеличаващата се "мода" в Китай за хранене с човешки ембриони (от аборти)
  • все по-разпространеното одиране на живи кучета и маймуни и "специалитетът" - мозък от маймуни
Защо именно Италия е първата европейска държава, поразена от вируса? Защото кармичната връзка на Италия с Китай е най-силна: туристи, бизнес предприятия, изнесени производства, ламтеж за печалби и т.н. - "обмяна"

Истината по темата:

Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 

Спонсори на Портал 12