Търси

Първото лунно затъмнение отваря портал към нови измерения

09.02.2017 г.
4553
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече

Първото Затъмнение за годината пристига, носейки промяна и отваряйки портал към нови измерения. Това е момент, в който животът ни може да претърпи обрат, да поеме в коренно различна посока. Сякаш сили, които са извън нашия контрол се намесват и преобръщат реалността ни, за да отразява нуждите на нашата душа. Всичко, което се случва в този период не е случайно и има дълготрайно влияние върху нас, в следващите половин до две години.
Лунните Затъмнения са винаги на Пълнолуние, а Слънчевите - на Новолуние. Те идват на групи по две или три и заедно сформират период/портал на трансформация и промяна. Сегашното Затъмнение е Лунно (в Лъв) и ще ни подготви за Слънчевото на фона на Новолунието (в Риби) след две седмици, когато най-вероятно пъзелът ще се довърши и посоката ще се изясни. Сега е подходящ момент да се освободим от всичко излишно, за да направим място на новото, което идва към нас.

Лъвът е знакът на любовта, романтиката, творчеството, игривостта, децата, нашето вътрешно дете. Свързан е с темите на сърцето - за какво копнеем, какво ни вдъхновява и запалва искрата в нас, какви са талантите и качествата, които сме донесли на тази Земя, нашата индивидуална светлина.

Ако сме потискали своите желания дълго време, настоящето Затъмнение може да разбие добре подредените ни конструкции и да освободи дивото животно в нас. Лъвът е царят на джунглата, той е център на вниманието и знае как да спечели уважението и възхищението на околните. Обича да го ласкаят и е великодушен, щедър, но ако му настъпят опашката, може да се разгневи и да стане опасен.


Докато Луната е в Лъв, Слънцето е в отсрещния знак Водолей и темите, които ще се активират от тази опозиция са свързани с намирането на баланса между: индивидуалност/група; АЗ-ът/ колективното; моята истина/общото благо; емоции/разум; любов/свобода; въвлеченост/дистанцираност; страст/безпристрастност. Ще търсим начин да бъдем себе си, докато сме с другите, да споделяме своята истина и своите емоции, без да се изгубваме в тях, да отворим сърцето си за любовта, запазвайки собствената свобода и зачитайки пространството на отсрещния.

Напрегнатият аспект (Тау квадрат) между Плутон, Юпитер и Уран продължава, но на него вече сме му посвикнали, тъй като е активен от ноември 2016 (до април 2017). Той е свързан с разпадането на старите ненужни структури и заменянето им с нови, по-изобилни, с това да се осмелим да разчупим досегашните рамки и да навлезем в неизвестното. Той не ни дава мира и ни кара да действаме, да се движим, да се променяме.

Ще имаме много помощ отгоре, ще получаваме напътствия и закрила, поради подкрепящите аспекти към Пълнолунието от Уран (внезапни промени), Юпитер (късмет и изобилие) и Сатурн (материализиране). Междувременно Венера (любов) и Марс (енергия) са в хармонично аспекти с Меркурий (комуникация) - добре е да обсъждаме и да говорим за чувствата си, за идеите и промените, които усещаме че настъпват, да внесем яснота и откритост. Какъвто и скок да ни е приготвил Животът, то ще е за наше най-висше добро, ще способства за преместването ни в една по-радостна и изобилна реалност.

За тези, които искат да получат повече информация и да усетят чрез лично преживяване какво им носи Пълнолунието в комбинация със Затъмнението - заповядайте в събота (11ти февруари) на Астро-Таро от 19ч.

Честито Пълнолуние на всички ни!


Богомила-Сандия
За лични сесии - Таро, Астрология, Регресия - може да ми пишете на:
antarsandhya@gmail.com
www.bogomila.net
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12