Пророчицата Ванга изплува в разсекретени архиви на ЦРУ, редом с данни за НЛО

19.01.2017 г.
32627
Добавена от: Портал12
3 коментара
Името на българската пророчицата Ванга изплува в разсекретените преди дни близо 12 млн. страници архиви на ЦРУ. Свързаните с България разсекретени документи са общо 19 420, но засекретени остават разработките за Петър Дънов, мистерията Мадара, мистерията Царичина, както и темата за богомилството и тайните енергийни центрове у нас. За сметка на това във файловете свързани с България могат да се прочетат десетки страници с изключително детайлна информация за Рила, Пирин и други ключови региони. Сред оставените засекретени документи са и разработките за появата на житни кръгове (crop circles).

Част от разсекретените документи включват разработки по парапсихология, психотроника и паранормални явления. Става ясно също, че в продължение на десетки години се е водил пълен мониторинг на руските и източни медии и печатни издания по въпиосите на свръхестествените явления, записвана е включително и информация за разговори между учени, наблюдавали и изследвали НЛО.

Интересен документ включва свидетелство на български астрофизик за наблюдение на НЛО. Документът можете да видите тук.

Най-интересната група от разсекретените документи е от проекта Star Gate, който включва хиляди страници информация и снимки за НЛО, както и данни за странни паранормални и метафизични явления.Вижте тук подробен доклад за НЛО плюс списък с рапорти на военни летци за срещи с НЛО.


Целия документ за Ванга можете да видите тук.

Vanga


Ванга ЦРУ

Коментари: 3
 • Българан
  29.07.2019 г., 22:56 ч.
  1     0

  Странно е, че в един такъв документ се срещат толкова правописни и дори стилистични грешки. Това ме кара да се замисля до колко е автентичен.

 • Една
  20.01.2017 г., 09:24 ч.
  0     1

  За тези, който не знаят английски...

 • йокин
  19.01.2017 г., 17:58 ч.
  2     0

  Дайте,превод.

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай