Променяли ли са инките възприятието за време и пространство? (ВИДЕО ЛЕКЦИЯ)

31.05.2020 г.
4793
Добавена от: Борислав Борисов
Променяли ли са инките възприятието за време и пространство? Този въпрос седи пред редица изследователи на древните цивилизации във връзка със запазените черепи с изключително удължена задна част и различни кости в позициите на ушите. Били ли са умишлено променяни черепите още от детството, или инките са имали "гости" от други извънземни цивилизации?

Как така инките са имали течност, която е успявала да размекне камъните и да превърне тяхното твърдо състояние в меко - подобно на пластелин, след което камъните отново са възвръщали своята твърдина...?

Кое е общото между строежите, символите и геометрията при инките и траките? Как инките, подобно на траките са възприемали Слънцето като нещо много повече от един астро-физически обект?

Отговорите на тези и други въпроси - можете да откриете в себе си, както и частично във видеото на проф.Дамян Попхристов, който дава много насоки за размисъл на истинските Търсачи:

Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...

Спонсори на Портал12