Търси

Проф. Живко Желев: Укриваното последно пророчество на Фатима е за България!

20.04.2017 г.
21744
2
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Проф. Живко Желев ще изнесе лекция на тема "Българите 100 години след пророчеството от Фатима", по време на форума "Българският Дух в Европа през вековете", който започва утре във Велики Преслав и ще продължи до неделя. 

Във връзка с подготвяната лекция, Портал12 се свърза с про.Желев, който сподели:

"На 13-и Май се навършват 100 години от първото появяване и обявяване на св.Богородица във Фатима, Португалия, че ще се явява още 5 пъти на 13-и всеки месец. На третото си появяване св.Богородица дава прословутите си 3 пророчества, които бяха 60 години крити от Ватикана. А на 13-и Юли, когато трябваше да бъдат обявени най-големите разкрития, бяха организирани най-големите концерти на Фреди Меркюри и Queеn ( бел.ред., за информационно затъмнение ) в двата най-големи стадиона в Англия и Америка, вместо да се обяви...."

"Досега няма нито едно опровержение, че от Третото пророчество е изведен само един предлог: "От България!"

"В пророчеството се говори за пророкът в Бяло, който води учениците си в Планината....."

По време на лекцията си проф. Живко Желев ще разкрие детайлна информация за връзката между Пророчеството от Фатима и Учителя Петър Дънов (Беинса Дуно), както и конкретни негови окултни лекции държани на датата 13-и Юли 1917.
 

За пророчеството от Фатима


На 13 май 1917 г. 10-годишната Лусия Сантуш, 9-годишният Франсиску Марту и неговата 7-годишна сестричка Жасинта наглеждат поверените им овце, когато внезапно пред очите им се появява силно сияние.  Докато уплашените деца са паднали на колене и се молят, те чуват мил женски глас, който им съобщава, че сиянието не е нищо друго, а самата Дева Мария, която има да им предаде важни послания.

В продължение на цели шест месеца – от май до октомври, всеки път на 13-и Дева Мария се явява в района на Фатима, като на третото си явяване – през юли, предава на трите деца своите послания. Освен това, също тогава, тя обещава, че на последното си явяване – на 13 октомври, ще направи чудо, за да я видят всички, а не само Лусия, Франсиску и Жасинта.

Именно на 13 октомври 1917 г. се случва и т.нар. Чудото на Слънцето, след което дори и Ватиканът поглежда по-сериозно на случая. Заради популярността, която случката получава, на въпросния 13 октомври в областта Кова да Ирия присъстват над 70 000 човека, които очакват чудото, което Дева Мария е обещала да направи.Изливащият се цял ден дъжд над множеството изведнъж спира, а тежките дъждовни облаци правят път на съвсем тънки сребристи облачета, които прикриват Слънцето така, че 70-те хиляди присъстващи да могат спокойно и без опасност за здравето си да гледат към него. И когато всички очи са вперени в слънчевия диск, чудото изведнъж се случва – Слънцето започва да мени цвета си и да се върти досущ като огнено кълбо, докато най-накрая сякаш пада от небето към земята и изчезва.

Колкото и това популярно описание на случката да звучи доста неправдоподобно в наше време, не трябва да подминаваме факта, че и най-тиражните вестници в Португалия, които по онова време са били отявлени противници на църквата, не успяват да намерят логично обяснение на случилото се. Специалният пратеник на проправителствения “У Секуло” пише:
Слънцето изведнъж започна да се движи против всякакви физични и научни правила. В същия момент, в който затанцува, то започна да сменя и цветовете си.
 
В същия дух са репортажите и на “Ордем” и “У Диа”, които също не намират други думи, за да опишат странното последно явяване на Богородица по друг начин освен като “Чудото на Слънцето”.

Децата умират рано, само едно носи Тайната
Колкото и загадъчно и мистериозни да звучи “Чудото на Слънцето”, то далеч не е най-интересното нещо, което се случва по време на 6-месечните слизания на Дева Мария на Земята. Това, което постоянно възбужда любопитството на хората, са трите послания, които Богородица отправя към човечеството чрез Лусия Сантуш. Още когато съобщава на трите деца, че ще им се явява в продължение на 6 месеца на всяко 13-о число на месеца, Дева Мария им казва, че съвсем скоро ще прибере две от тях при себе си. И наистина – през 1919 г., малко преди 11-ия си рожден ден, умира Франсиску, а сестричката му Жасинта също напуска този свят година по-късно – през 1920 г., още ненавършила 10 години.

По този начин Лусия, на която Богородица казва, че ще доживее до дълбока старост (тя умира през 2005 г. на 98 години!), остава единствената, която пази тайните послания на Богородица. През 1941 г. църквата изисква от нея тя да напише какво й е предала Богородица. Лусия описва първите две видения, но отказва да разкаже за третото, тъй като “не е сигурна, че Господ й е позволил да го разкрие”. Все пак две години по-късно Лусия написва и третото послание на Дева Мария, което, изключително изненадващо, Ватиканът отказва да разсекрети чак до 2000 г.

Първото видение от Фатима представлява картина на ада:

" Дева Мария ни показа велико огнено море, което беше под земята. В този огън пропадаха дяволи и души в облика на хора, прилични на прозрачни горящи въглища, всички почернели или блестящи като бронз. " 

Господ ще запази Русия, ще я върне към религията и ще се възцари мир”, гласи в общи линии второто видение от Фатима.
 
Повече за Третото пророчество, очаквайте в лекцията на проф. Живко Желев.
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев е световно известен учен, изобретател, езотерик и откривател, споделящ в подхода си симбиоза между иновативна наука и древни духовни знания. Носител е на 17 златни медала, включително 2 от ООН за работата си в нанотехнологиите.

Посвещава се на изследване свойствата на водата като носител на енергоинформация, на психофизичните и характеристики и на разгадаването на тайните на животворната течностт и тайните и елементи. Той е първият българин, носител на Азиатската Нобелова награда за мир, получена за приноса му в направление „Иновации“.
Работи по темите за метода на разлагане на водата при имплозия, закодираните послания в българските шевици,сакралните скрити кодове в глаголицата, древните пророчества, препрограмирането на нашата ДНК матрица.

Председател е на сдружение Еднинение Ден.

Екипа на НПО Еднинение носи за ценност, че един човек и народ не може да бъде щастлив и богат, ако не е такъв и съседа му т.е че трябва да търсим общото. Път, който дава етимолотията на думата Един, Е(и)Ние.

Целта на фондацията, е да ЕДИНИ ПРОБУДЕНИТЕ Хор,Ра, осмислили Своето и във всеки човек Богоподобие, ЗаЕдно да направим по-плавни предстоящите Преход на Земята и у нас самите, описани във Свещените книги, подавани ни от Пророци, рисувани ни по житните полета
Ние се гордеем от Учителите си, които ни показаха приживе с Дела, как ЕДИНЕНИ в действията си Учени, Политици, Посветени, Пазители в една ДържаАВВА, могат за 25 години (1961÷1986г.) да Я Възродят и Опазят.от. Направиха ни прохождащи техни съучастници и продължители.


 

Коментари 2
  • една
    21.04.2017 г. 12:55
    Затова ли така неистово се мъчат да ни унищожат..:(
  • Алекс
    20.04.2017 г. 23:16
    Според мен третото пророчество от Фатима се отнася за сегашните времена и допълва предсказанията на свети Малахия за последният папа. Свети Малахия предсказва, че градът на седемте хълма ще бъде разрушен и ще настъпи страшен съд, като по това време глава на Светата Римска Църква ще бъде последният папа Петър Римски. В третото пророчество се говори именно за него, като владика облечен в бяло и други свещенници, мъже и жени, които изкачват стръмна планина, на която има голям дървен кръст, преди това владиката преминава през голям град наполовина в руини и наполовина треперещ, когато достигат кръста на върха те биват застреляни от войници.

Коментари:

Спонсори на Портал 12