Търси

Проф.Живко Желев: Пророчеството от Фатима е свързано и с бързата промяна на климата (ВИДЕО)

03.02.2020 г.
11473
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Освен, че Третото пророчество от Фатима е свързано с учението на Мировия Учител Беинса Дуно, то е свързано и с бързите климатични промени, които настъпват сега и съпътстват Прехода към Новата културна цивилизация.

Климатичните промени, основно причинени от използването на черните горива и изсичането на горите в световен мащаб, са пряко свързани с намаляването на кислорода в атмосферата, което е свързано от своя страна с отслабването на гео-магнитната решетка на планетата. Именно тук са рисковете за Земята с отслабената магнитна защита срещу навлизането на космически елементи и по-точно космическия прах Ц60.

От друга страна, изчерпването на подземните горива, които играят ролята на "смазка" на отделните тектонични слоеве, увеличава рискът от силни и продължителни земетресения, което в съчетания с отслабено магнитно поле на Земята може да доведе до 40 дневния Миров трус, за който Учителя казва, че може да предизвика загиване на милиарди, милиони или хиляди - в зависимост от степента на подготовка.

Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев е световно известен учен, изобретател, езотерик и откривател, споделящ в подхода си симбиоза между иновативна наука и древни духовни знания. Носител е на 17 златни медала, включително 2 от ООН за работата си в нанотехнологиите.

Посвещава се на изследване свойствата на водата като носител на енергоинформация, на психофизичните и характеристики и на разгадаването на тайните на животворната течностт и тайните и елементи. Той е първият българин, носител на Азиатската Нобелова награда за мир, получена за приноса му в направление „Иновации“.
Работи по темите за метода на разлагане на водата при имплозия, закодираните послания в българските шевици,сакралните скрити кодове в глаголицата, древните пророчества, препрограмирането на нашата ДНК матрица.

Председател е на сдружение Еднинение Ден.

Екипа на НПО Еднинение носи за ценност, че един човек и народ не може да бъде щастлив и богат, ако не е такъв и съседа му т.е че трябва да търсим общото. Път, който дава етимолотията на думата Един, Е(и)Ние.

Целта на фондацията, е да ЕДИНИ ПРОБУДЕНИТЕ Хор,Ра, осмислили Своето и във всеки човек Богоподобие, ЗаЕдно да направим по-плавни предстоящите Преход на Земята и у нас самите, описани във Свещените книги, подавани ни от Пророци, рисувани ни по житните полета
Ние се гордеем от Учителите си, които ни показаха приживе с Дела, как ЕДИНЕНИ в действията си Учени, Политици, Посветени, Пазители в една ДържаАВВА, могат за 25 години (1961÷1986г.) да Я Възродят и Опазят.от. Направиха ни прохождащи техни съучастници и продължители.


 

Спонсори на Портал 12