Търси

Проф.Живко Желев: Освен чрез 5G, имунната система се срива и от менталните излъчвания на убиваните животни

15.03.2020 г.
56689
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
В денят (петък 13.03.2020), когато българският парламент обяви “Извънредно положение” заради разпространението на пандемията от коронавирус, българските депутати гласуваха и приеха законодателни промени, с които се урежда сравнително либералният режим за изграждане на 5G мрежа в България.

Към момента хиляди учени от целия свят алармират обществеността и институциите за това, че 5G се пуска твърде бързо и без достатъчно анализи и тестове за безопасността за здравето на населението.

Българският изследовател и учен  - проф.Живко Желев, алармира вече повече от 15 години за вредното електромагнитно излъчване, което обаче сега навлиза в съвсем нов и несравним с нищо познато до момента - 5G честотен спектър, който усилва вълновото замърсяване с между 100 и 500 пъти над нормалното, в сравнение с 4G и 3G.

Връзката между коронавирус и 5G
Оказва се така, че пандемията с коронавирус, тръгнала от Ухан, Китай, има връзка с изградената 5G мрежа и масовият срив в имунната система на местното население. В Ухан са инсталирани общо 3 000 макро базови станции и в процес на изпълнение към началото на заразата с COVID 19 са още 23 000 микро базови станции, излъчващи 5G. 

Европейският град - епицентър на заразата с коронавирус - финансовата столица на Италия - Милано, също е един от първите европейски градове с изградена 5G мрежа. Там също е налице срив в имунната система на местното население и бързо разпространение на COVID 19.

Не само електромагнитното, но и менталното облъчване срива имунната система
Думата “егрегор” или “елементал”, може да звучи непознато за някои хора, но тя е толкова реална, колкото и въздухът, който всички дишат, но не виждат. В тази връзка и на фона на пандемията с коронавирус и безотговорното разпространение на 5G, българският учен - проф.Живко Желев акцентира, че въпросният ментален егрегор, който представлява нещо като енергиен облак над всеки голям град, през последните години е още повече усилен от отпечатъкът, който оставят убиваните животни в месодайното животновъдство. 

Сериозни изследвания в тази област правят проф.Живко Желев и негови колеги още преди присъединяването на България към ЕС. Тогава те изнасят доклади, които показват изключително вредните енергийни излъчвания, които оставят животните по време на клане. Именно заради това, Главна дирекция Земеделие и развитие на селските райони към ЕК, въвежда преди години регламент, според, който в лицензираните кланици следва животните да бъдат умъртвявани чрез електрически токов удар, а не чрез клане. Популярно наричаното “хуманно” отглеждане, което е всъщност убиване на животните с електрошок, намалява времето за реакция по време на смъртта и така енергийното излъчване от мозъка е по-слабо, но пак съществува. Клането с автоматизирани или ръчни ножове е запазено единствено в птицевъдството и зайцевъдството.

Икономика и начин на хранене - основани на алчност и агресия
Съчетанието на интензивно развитие на туризъм, ресторантьорство, хотелиерство и животновъдство - е една от основните причини именно тези сектори да са поразени най-силно от коронавируса, който е пряко свързан със сривът в имунната система на хората, поради 5G облъчването и натрупаният тежък егрегор (енергиен елементал) от убийствата на милиони (милиарди) животни. В повечето случаи - ненужно - за поддържането на една изкривена по своята същност глобална икономика, изградена не върху ценности, морални принципи и устои, а върху алчност, илюзии и агресия.

Призоваваме всички потребители да подходят осъзнато и отговорно. Ако днес коронавирусът не доведе до така дълго отлаганата Промяна, то след това ще последва нещо, сравнение с което COVID 19 ще изглежда като романтична целувка.

Какъв практически съвет дава проф.Живко Желев за времето, когато всички са под карантина?
Формула по Учителя Беинса Дуно:

Двете ръце се поставят над главата, като палците се съединяват над фонтанелата, а четерите пръсти на двете ръце образуват формата на сърце над главата. В тази позиция се казва следната формула:

ГОСПОДИ ИСКАМ ДА ТИ СЛУЖА С ВСИЧКИЯ СИ УМ, С ВСИЧКОТО СИ СЪРЦЕ, С ВСИЧКАТА СИ ДУША, И С ВСИЧКИЯ СИ ДУХ

*****
СЛЕД "ИСКАМ ДА ТИ СЛУЖА С ВСИЧКИЯ СИ УМ", СЕ КАЗВА НА УМ: "ДА СТАВА СВЕТЪЛ КАТО СЛЪНЦЕТО"

СЛЕД "С ВСИЧКОТО СИ СЪРЦЕ : КАЗВАМЕ НА УМ: "ДА СТАВА ЧИСТО КАТО КРИСТАЛ" (КАКТО СЪРЦЕТО НА ХРИСТОС)

СЛЕД "С ВСИЧКАТА СИ ДУША", КАЗВАМЕ: "МОЯТА ДУША ДА СТАВА ВСЕМИРНА КАТО ВСЕЛЕНАТА и визуализирам ореол като при светиите" 

СЛЕД "С ВСИЧКИЯ СИ ДУХ", КАЗВАМЕ НА УМ : "ДА БЪДЕ ЕДНО С БОГА И В БОГА"


АУМ

 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев е световно известен учен, изобретател, езотерик и откривател, споделящ в подхода си симбиоза между иновативна наука и древни духовни знания. Носител е на 17 златни медала, включително 2 от ООН за работата си в нанотехнологиите.

Посвещава се на изследване свойствата на водата като носител на енергоинформация, на психофизичните и характеристики и на разгадаването на тайните на животворната течностт и тайните и елементи. Той е първият българин, носител на Азиатската Нобелова награда за мир, получена за приноса му в направление „Иновации“.
Работи по темите за метода на разлагане на водата при имплозия, закодираните послания в българските шевици,сакралните скрити кодове в глаголицата, древните пророчества, препрограмирането на нашата ДНК матрица.

Председател е на сдружение Еднинение Ден.

Екипа на НПО Еднинение носи за ценност, че един човек и народ не може да бъде щастлив и богат, ако не е такъв и съседа му т.е че трябва да търсим общото. Път, който дава етимолотията на думата Един, Е(и)Ние.

Целта на фондацията, е да ЕДИНИ ПРОБУДЕНИТЕ Хор,Ра, осмислили Своето и във всеки човек Богоподобие, ЗаЕдно да направим по-плавни предстоящите Преход на Земята и у нас самите, описани във Свещените книги, подавани ни от Пророци, рисувани ни по житните полета
Ние се гордеем от Учителите си, които ни показаха приживе с Дела, как ЕДИНЕНИ в действията си Учени, Политици, Посветени, Пазители в една ДържаАВВА, могат за 25 години (1961÷1986г.) да Я Възродят и Опазят.от. Направиха ни прохождащи техни съучастници и продължители.


 

Спонсори на Портал 12