Търси

Проф. Живко Желев: Мировият трус ще трае 40 дни. Силата му зависи от хората (ВИДЕО)

01.10.2018 г.
25091
1
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Здравейте, проф. Желев. Днес ще засегнем с Вас някои глобални въпроси за човечеството, за това накъде вървим. Факт е, че през последните години, все повече се говори за това, че навлизаме в едни времена на изключително концентриране на събития и промени. Нека да започна с това - Мировия Учител Беинса Дуно в Словото си споменава, че Мировият трус ще трае 40 дни. Внесете повече яснота по това негово предсказание.
Това пророчество, което Учителя дава, то е дадено не само от него. То е дадено и в Новия завет, дадено е и в други свещени книги. Тази сгъстена събитийност, или както времето ще се сгъсти, наближава. Човечеството, нашата цивилизация е една от основните причини за това сгъстяване, защото развитието на производствените сили, на науката и на нас като цивилизация, като количество и като консумация на природни ресурси, с които Земята разполага, вече е дебалансирано. Това доведе до намаляване на кислорода в нашата атмосфера с 1%. Учените дават различен период. Едни казват било от 50 години, други - от 25 години, трети - от 100 години. Това е трудно, понеже не е следено откога, но кислородът е намален с 1%. Съответно, рекомбинацията, производството на озон от слънчевите лъчи, кислородът от три молекули, се превръщат във две, което доведе и до намаляване на магнитното поле на Земята с около 4%. Този процес е изключително опасен за нашата Земя, защото озонът е единственият газ, който провежда магнитното поле на Земята. Т.е. ние отслабваме защитната си броня. Магнитното поле е бронята, която защитава нашата Земя, въртейки се в Космоса и ние приближаваме към една област - нашият ръкав от нашата спирала, където има гравитационни аномалии. По всяка вероятност има Космически прах Ц60. Докато отричахме този Космически прах, вече даваме го заграфен с Нобелови награди. Отклоняването на огромно количество Космически прах или Космически камъни е възможно, като огромно количество или още по-голямо, в зависимост от това колко е намаляло или се е увеличило магнитното поле на Земята.

А този Ц60, за който говорите, се намира в определена част в Космоса?
Да. В определена част в Космоса, която ние от такива огромни разстояния, на които се намирахме, след като вече започна да се изследва проблема - нямахме такива достатъчни уреди. Сега вече имаме - с Космически сонди, които са изпратени. Въпросът е дали това ще бъде казано на обществото, особено в предстоящата среща, която е на COP24 от 7 до 14 декември в Полша, в Катовице. Защото, Вие знаете, в Париж доколко неуспяха да го кажат. По-скоро с трите атентата срещу започването дори на тази Световна конференция, излезе само протоколът от Киото за замърсяването на въздуха, а не и за водата, а не и за Земята - а те са свързани с всички нас, но и най-важното - менталното замърсяване. Искам да ви дам само един пример: Преди 13 години в София, в зала №1 на НДК, 3-4 организации едновременно организирахме Втори Световен конгрес на жените депутатки. Над 250 отговорни ВИП жени, които имат и политическата власт, имат и интелекта, имат и възможностите, се събраха и обсъждаха 2 дни точно тези проблеми… Вие да знаете нещо за тях?... Нашето общество, медиите да говорят за това?... Ние представихме точни данни на това, че предишните 15 години, раждането на изроди започва да расте над 50%. Именно заради нарушаване на този баланс, на това замърсяване на въздуха и водните пари в него.

Многократно всички - и Духовни Учители, и алтернативни учени казват, че Слънчевата система, в която ние се намираме, има своите механизми за саморегулиране. Освен това, не бива да гледаме на Слънцето и на останалите космически обекти като материални обекти, а като на същества, които работят в абсолютно перфектен синхрон. В крайна сметка, това отклоняване от правилния път на развитие на човечеството, намира своят отговор в това, което ще последва.
Да, разбира се, но въпросът е как ще последва. Дали ще ни разтърси тази Земя, която се върти, с малко по-сериозно земетресение - точно тези 40 дни и колко ще изпадат от това земетресение, при тези турбуленции. Дали ще си отидат 1 милиард или 6 милиарда, защото такива цифри са цитирани. А може да бъде плавен преходът.

Да разбираме, че Земята може да влезе в състояние на постоянно земетресение в продължение на 40 дни?
Точно това, точно това. То се сгъстява в момента. То се сгъстява.

Психиката на колко хора може да издържи това, след като при секундни или минутни земетресения, много от хората почти полудяват от страх?
Това… Аз не искам да се занимавам, защото това е негативно планиране да ми заеме времето. Ние от Единение “ДЕН” и с хората, с които работя, се занимаваме точно с обратното. Понеже е даден пътят, как е възможно това това нещо да бъде намалено и именно - чрез усилване на всички наши дейности за почистването на въздуха. Съответно, почистеният въздух от менталните - говоря за прахови и газови замърсявания, дава възможност да се усили магнитното поле и да се върне този мъничък 1% по-нагоре. Това вече е една специална акция, която ние представихме преди 2 месеца и половина в нашия парламент. Показахме 2 типа Браун газ генератори. Учителя говори за новия тип енергия - да не са на черните горива, на въглищата, газа и меките скали, както той говори и за нефта, а да се премине към енергията от Слънцето и от водата. И не случайно, тя е дадена с 5 различни типа Браун газ генератора, всичките като методика изобретени в България. Ние показваме последните 2, в които… Ето, например този, за който сме тук, може да има вътре горяща вода. Това е един от методите на д-р Тренчев и инж. Борислав Борисов. Гори водата; получената вода след Браун газ реакцията, чрез имплозия, чисти въздуха около нея. Това е нещо, което го имаме в 2 вида. Не само патентовано, но показахме прототипите в нашия парламент.

Аз ще си позволя да бъда до известна степен скептичен, като знам подхода на родните политици. За тях това не е ли прекалено абстрактно?
Не, не е. Искам да Ви кажа, че аз имам една опитност - тя е повече от 35 години. Някои от тези “прекалени абстракти” ме наричаха луд, когато ходих на Тодор Живков да обяснявам оптическите технологии, оптическите кабели, оптически дискове - преди 40 години. Ние влязохме в тази демокрация с най-бързия интернет и това нещо до ден днешен още се използва. Така че, нека да ви кажа случая със сегашния премиер - няма значение дали е Бойко, дали е… Самият той разреши, подпомогна - платиха изложба първо в нашия Парламент, след това в Европарламента преди 7 години и сега преди 3 месеца. И да ви кажа, че нашите политици идват повече, отколкото европейските. Моля ви се.

Вие казахте, че сме влезли най-подготвени на време чрез интернета, в сравнение с много други Западноевропейски страни. Това е така и до днес, но как да влезем подготвени и какво трябва да направим, за да влезем подготвени в Мировия трус?
Благодаря Ви. Ето това е въпрос, който ни вълнува. Представете си, примерно - 3 милиона шадравани, пред всички ВУЗ-ове, пред всички средни учебни училища, пред всички детски градини има Божествена - тази чиста Брауно вода, която е претрансформирала всички тези замърсявания, които са в нея, като пара. Отдала ги е като енергия. Минават децата - дестресират се, учат се, сваля се това напрежение и произвеждаме по-чиста енергия. Самото начало, самото начало ние тръгваме да го правим в тези оставащи (не искам да говоря колко години, защото има различни версии). Вече може да ни помогне, на онези космически сили, които са създали и които са се грижили за Земята. И точно това очаквах, но нещо се провали. Може би, Вие ще ми помогнете с това интервю. Получихме разрешение да издадем една книга: “Тунел във въздуха”. Тя е на един… първият милиардер - езотерик, това е Уилям Делберт Гън. Само, комуникирайки по този тунел с въздуха, той става милиардер и поръчва първите метални самолети. Тази книга, ние получихме разрешение, няма да кажа от кое издателство - и то спря да я преведе. А вътре пише много сериозни неща за България. Точно тогава. За 917 година, за 1917 година и за тази - 2017 година. Уилям Делберт Гън, който не е стъпвал в Европа, той пише за България. След това, което успяхме да провалим (не едно неща сме успели да провалим), основното, което аз се обръщам към всички - към местните управи, към управите на училища и учебни заведения, към бизнесмените: Дайте да започнем да чистим, ментално и прахово, въздуха над нашата България. 

Как?
Точно с това, което Ви говоря. Не с уред - с шадраваните. Шадраваните, които вътре имат Браун газ горене, т.е. имплозията действа по следния начин - ако имаме една експлозия, Вие знаете как разпространява енергията отстрани. Имплозията е обратно. Ако един вид енергия експлодира тук, вътре в този център, то енергията, която е във водните пари, в нашия въздух - тя ще бъде изпомпвана, събирана тук и затова Браун газ генератора не е перпетуум мобиле. Когато сложите, примерно, един голям радиатор, точно със същия, в един офис, където работят 500 души - ще греем 100 kW зимно време, примерно, с централното нагряване, но ако то е Браун газово, то ще 140 kW, а тези 40 kW се вземат… мощност, която изпомпва негативните, менталните, електромагнитните замърсявания от водните пари на 100 метра, на 200 метра, на 500 метра и това нещо го доказахме за първи път с японския експеримент, с Масару Емото, преди 13 години. Сега вече учените работят за това. А ние го патентовахме и го показахме сега в нашия парламент.

А онези хора, които са будни за случващото се и са запознати с темите, които засягате в момента, обаче са решили да живеят - така да се каже - извън матрицата… Например, не са в големите градове - избрали са живот в селата или в някакви общности, алтернативно… Те могат ли по вътрешен път да направят това изчистване, което според мен е и по-отговорно?
Не. Те могат - могат, само че могат за себе си, около себе си и не знам какъв ще бъде оценителят отгоре, как ще завършат тези хора. Защото всички подобни хора, дали това е бил Исус, както той влиза вътре…  - Исус го разпъват, Дънов го бият, разбирате ли… Така че тези хора са истинските, които отиват и просветителстват след другите, защото едва съединени, ние сме много по-силни. Вие какво правите? В момента точно това правите. Вие сте от тази страна, която… мъчим се да събудим тези, които са властимащи, париимащи и другите, които могат да се съединят, за да направим това всеобщо дело, което нашият народ го има в хилядолетната си история. По съборите, събота и неделя - хване се в кръга, в центъра, музиката и един направи сиркум пойнт (circum point) и започне да чисти собствената си атмосфера на селцето. След събора, след събота и неделя, няма разпри.

Многократно споменахте - чисти, чисти, чисти, трябва да пречистим… Самият Учител Беинса Дуно казва, че България е “черният дроб”.
Тя е черният дроб, точно това е имплозията. Чистейки се ние тук, ако започнем точно това... автоматично черният дроб чисти. Черният дроб е най-сериозният резервоар на кръвта, но нека Ви кажа нещо друго: Черният дроб е другият резервоар, който прави най-красивата Любов - танца. Не знам дали знаете за танца, за това, което пише за Орфей и Евридика: “И беше вътре в нея - три дни и две нощи”, т.е. са започнали да се любят на изгрева в първия ден, преживяли са заедно… И тези три дни, черният дроб пълни с кръв мъжкия пенис, за да бъде той с други размери, за да се “заклещят”, както му казват нашия народ, както го правят кучетата… Това е най-красивата Любов, така че черният дроб - това е нашата България. Не случайно, не случайно тази мистерия - тя се нарича “Орфео мистерия”, е запазена тук - тук в България.

И не случайно на метри от нас има паметник на Орфей.
Това е моят шок, тук в Търговище… аз мислех, че го има само в Смолян. Прекрасен паметник и това Орфеево винопеене, тази Орфео мистерия, подготовката да упражниш Богоподобието си… Искам да направите и с Валя Балканска едно интервю, понеже с нея 25 години обикаляме цял свят и представяме това Орфеево винопеене.

Разширявайки малко темата на днешния разговор, кажете какво всъщност се е случвало като част от Орфическите мистерии, при смесването на водата с червеното вино?
Вие ме питате да Ви дам отговор в резюме на поне едно 24 серии филм… Защо мартеничката е бяло-червена, защо е усукана като ДНК-то?... Защо трябва да са три капки и да наричат “кръщаване на виното”?... Защо се крият нашите свещеници вътре зад олтара и не пускат жените, защото толкова им е това… а пък другите католици казват: “Ние пък, ще изхвърлим червеното вино”?... Това е огромен въпрос - огромен.

Добре, този въпрос ще го оставим за друг наш разговор. Да се върнем към темата за Планетата, предстоящото пречистване, за което говорят много пророци… Хората е нормално да зададат въпроса, затова и аз го задавам: Как да се подготвим? Кои са най-важните опори, върху които трябва да заложим вниманието си?
Изследвайки общото във всички религии, което аз съм забелязал - затова Ви давам на Вас интервю. Това нещо го правим 21-2 години - изследваме общото във всички религии, всички учения. Аз ще Ви кажа едното, от което започваме - събирането, късото съединение между тези две ръце, тия два електрода, които ги връзваме за ЕКГ-то и молитвата, и чистите мисли - само това, нищо да не се молим, в нищо да не вярваме. Сутрин, застанете пред слънцето, направете едно късо, помислете колко ще бъде весел денят. Вие вече работите за този трус - да бъде по-слаб, по-преходен, по-малък.

Доколко събитийността, която се случва и ще се случва, е единствено в ръцете на човека и продукт на неговата воля и действия… или има и неща, които се излъчват към Земята и към всички нас - хората, които ни поставят до известна степен в ситуация, в която определени неща не зависят от нас?
Лао Дзъ е казал, че всичко е Дао. Всичко - всяко действие, всяко устройство, всяка форма.Зависи огромното, огромното количество (не мога да кажа колко са процентите), този Ин зависи от нас. Зависи обаче и от Ян - този светлия, този, който ни е създал. Зависи, но това ние не можем да преценим. Не може да преценим доколко, защото ние сме брънка от целия Космос. Ние, така както казва Ернст Мах - това е Учителя, също нобелов лауреат, Учителя на Айнщайн - той казва “Едно листенце да откъснеш и цялата Вселена трепери и научава от това”. Така че, зависи от нас всички ни на Земята и повече зависи от нас, отколкото външните сили, които могат да ни помогнат. А те ни помагат именно, чрез така наречения Бог, който го има (днес нямаше време да говоря в лекцията си за това) има го във всяка молекула вода. Точно между водородните атоми вътре - третият елемент е елементът Любов и скоро ще изчислим масата му, ще го покажем колко е, защото Учителя е казал: “Спасението, Бог е Любов - идва да ви спаси”. Той се намира вътре - водородът и кислородът като се съединят, влиза вътре частицата Любов. Скоро време ще покажем изчислението - колко е масата на тази частица. Той е третият елемент, а той не е даден само от Учителя. Менделеев го дава първи, той е на първото място, но са го изхвърлили от Менделеевата таблица.

Нима е материален? Не е ли нематериален, в тази връзка частицата Любов?
Това, което мога да твърдя - той е и материален, и нематериален. Той е чисто, прекрасно Дао, каквато е нашата Душа. Едновременно едното и другото.

Много Ви благодаря за споделените мисли и до скоро!
Благодаря.
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев е световно известен учен, изобретател, езотерик и откривател, споделящ в подхода си симбиоза между иновативна наука и древни духовни знания. Носител е на 17 златни медала, включително 2 от ООН за работата си в нанотехнологиите.

Посвещава се на изследване свойствата на водата като носител на енергоинформация, на психофизичните и характеристики и на разгадаването на тайните на животворната течностт и тайните и елементи. Той е първият българин, носител на Азиатската Нобелова награда за мир, получена за приноса му в направление „Иновации“.
Работи по темите за метода на разлагане на водата при имплозия, закодираните послания в българските шевици,сакралните скрити кодове в глаголицата, древните пророчества, препрограмирането на нашата ДНК матрица.

Председател е на сдружение Еднинение Ден.

Екипа на НПО Еднинение носи за ценност, че един човек и народ не може да бъде щастлив и богат, ако не е такъв и съседа му т.е че трябва да търсим общото. Път, който дава етимолотията на думата Един, Е(и)Ние.

Целта на фондацията, е да ЕДИНИ ПРОБУДЕНИТЕ Хор,Ра, осмислили Своето и във всеки човек Богоподобие, ЗаЕдно да направим по-плавни предстоящите Преход на Земята и у нас самите, описани във Свещените книги, подавани ни от Пророци, рисувани ни по житните полета
Ние се гордеем от Учителите си, които ни показаха приживе с Дела, как ЕДИНЕНИ в действията си Учени, Политици, Посветени, Пазители в една ДържаАВВА, могат за 25 години (1961÷1986г.) да Я Възродят и Опазят.от. Направиха ни прохождащи техни съучастници и продължители.


 

Коментари 1
  • Ценител
    15.02.2021 г. 05:29
    Бихте ли дали повече информация за орфеевото винопеене и коя е интернет страницата за която говори проф Желев.

Коментари:

Спонсори на Портал 12