Търси

Проф.Живко Желев: 5G вълните сриват имунната система. Засегнатият от коронавирус Ухан, облъчван с над 10 000 антени

09.03.2020 г.
163481
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Може ли да има връзка между Коронавирус и 5G? Сериозно по темата подхождат българският проф.Живко Желев и д-р Ллойд Бърел от Париж, който е Основател на срещата на върха по въпросите на здравето и връзките с електромагнитчните облъчвания - EMF.

В телефонен разговор пред Портал12, проф.Желев посочи, че има пряка връзка с внедряването на 5G технологията в Ухан, Китай, където са инсталирани множество 5G антени и сривът в имунната система на местното население, откъдето тръгна глобалното разпространение на коронавирус COVID 19.

Професорите Вр.Орбецова и Ж.Желев още на 19.06.2006 докладват на 2-ра Световна конференция за 3G, и планираните 4G, 5G, които сриват имунната система, увреждат  биопопулациите в т.ч.човешките.

Допълнение в статията от страна на проф.Живко Желев (19.19ч., 09.03.2020):

Доколко Европейският Съюз и БАН ще се включат  за внедряване на българските открития зависи и от нас, доколко ще мълчим за това че : 
       -  ЕС толерира плагиатите големи фирми и вътрешната си корупция
       -  БАН  робува на авторитетите и методите от комунизма
       -  Президентът отлага трета година внесените му Макропроекти за разглеждане на Консултативния Съвет по Национална сигурност.

---

Изследователят и биолог Пол Дойон, споделя пред Ллойд Бърел, своите преки впечатления и изследвания, тъй като е прекарал последните 18 месеца в Китай. Той е написал блестяща статия, в която представя доказателства за връзката между 5G и коронавируса. Това е тежка научно базирана статия с близо 100 препратки към проучвания.

Чувствам, че не мога с чиста съвест да мълча и силно подозирам, че Китай и останалият свят гледат под грешния камък за това,  което всъщност е проблемът тук, казва изследователят биолог


Той посочва пряка връзка в срива на имунната система на хиляди хора, които живеят или работят в близост до инсталирани модерни 5G антени.

С инсталирани към момента над 10 000 броя 5G антени, покриващи града Ухан - това е може би един от най-замърсените 5G градове на планетата. Всичко останали градове в Китай, засегнати най-тежко от коронавируса - водят класацията по заразени и починали, именно - пропорционално равно на броя на хилядите 5G антени, инсталирани в тези градове и водещи до срив в имунната система на населението. В град Ханчжоу, където има хиляди заразени и трите китайски телекома предоставят 5G услуга; като се има предвид, че в Нингбо, следващия по обем на заразените са само две компании с 5G, а във Венжоу - само China Mobile.

Д-р Лейф Стафорд, шведски невро-онколог, нарече това безжично внедряване на 5G мрежите:

"Най-големият биологичен експеримент досега."


Д-р Робърт О. Бекер пише:

Опасностите от електрозамърсяване са реални и добре документирани. Това, което не знаем е точно колко сериозни са тези промени и за колко души. Колкото по-дълго ние като общество отлагаме търсенето на това знание, толкова по-голямо ще е поразяването и по-сложно решението на щетите в последствие.


Д-р Мартин Пал - доцент по биохимия и основни медицински науки в Държавния университет във Вашингтон заяви наскоро:

Поставянето на десетки милиони 5G антени без нито един биологичен тест за безопасност е най-глупавата идея, която някой е имал в историята на света.

Световни учени предупреждават за рисковете от 5G в актулаизиран доклад, озаглавен BioInitiative, подготвен от 29 автори от десет страни, десет от които с докторски степени (MD), 21 докторанти и три MsC, MA или MPH. Сред авторите са трима бивши президенти на Обществото за биоелектромагнетика и петима пълноправни членове на BEMS. Това са много уважавани учени, идващи от някои от най-уважаваните университети и институти в света

Учените алармират, че доказателствата за рисковете за здравето са нараснали значително след 2007 г. по отношение на електромагнитните полета и безжичните технологии (радиочестотно излъчване), а това, което се задава с технологията 5G може да има катастрофални последици за цялото човечество и да засегне милиарди души.

Докладът разглежда над 1800 нови научни изследвания. Темите за здравето включват увреждане на ДНК и гените, ефекти върху паметта, учене, поведение, внимание, нарушаване на съня, развитие на различни форми на рак и неврологични заболявания като болестта на Алцхаймер. Спешно са необходими нови стандарти за безопасност за защита срещу ЕМП и безжични експозиции, които сега се появяват навсякъде в ежедневието, се посочва още в доклада.

Очаква се в следващите седмици, проф. Живко Желев и група експерти да организират инициатива, с която да се спре въвеждането на 5G в България, на база сериозни научни изследвания и тестове.

Очаквайте ВИДЕО по темата.
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев
Проф.Живко Желев е световно известен учен, изобретател, езотерик и откривател, споделящ в подхода си симбиоза между иновативна наука и древни духовни знания. Носител е на 17 златни медала, включително 2 от ООН за работата си в нанотехнологиите.

Посвещава се на изследване свойствата на водата като носител на енергоинформация, на психофизичните и характеристики и на разгадаването на тайните на животворната течностт и тайните и елементи. Той е първият българин, носител на Азиатската Нобелова награда за мир, получена за приноса му в направление „Иновации“.
Работи по темите за метода на разлагане на водата при имплозия, закодираните послания в българските шевици,сакралните скрити кодове в глаголицата, древните пророчества, препрограмирането на нашата ДНК матрица.

Председател е на сдружение Еднинение Ден.

Екипа на НПО Еднинение носи за ценност, че един човек и народ не може да бъде щастлив и богат, ако не е такъв и съседа му т.е че трябва да търсим общото. Път, който дава етимолотията на думата Един, Е(и)Ние.

Целта на фондацията, е да ЕДИНИ ПРОБУДЕНИТЕ Хор,Ра, осмислили Своето и във всеки човек Богоподобие, ЗаЕдно да направим по-плавни предстоящите Преход на Земята и у нас самите, описани във Свещените книги, подавани ни от Пророци, рисувани ни по житните полета
Ние се гордеем от Учителите си, които ни показаха приживе с Дела, как ЕДИНЕНИ в действията си Учени, Политици, Посветени, Пазители в една ДържаАВВА, могат за 25 години (1961÷1986г.) да Я Възродят и Опазят.от. Направиха ни прохождащи техни съучастници и продължители.


 

Спонсори на Портал 12