Търси

Проф. Дамян Попхристов: През 2019 г. се отварят портали за смелите!

31.12.2018 г.
49839
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Споделяме с вас каква очаква да бъде 2019 г. проф. Дамян Попхристов. Нека неговото наричане, бъде и наричането на Портал12 за вас:

Каква ще бъде според вас 2019 г?
Годината 2019 е тройка, това е Божествена триада, но за мен по-важното и по-интересното е, че годината е единица по древния български календар. Годината е 7525-а година. Догодина се отварят портали, годината единица е година за смели, нови начинания в духовен план. Това за мен е най-интересното и важното за 2019 година. Тя ще бъде възлова в това противопоставяне на материалното с духовното и на големия шанс най-после духовното да пробие и да вземе дължимото му място, което трябва да се случи, защото пропусне ли се този шанс, след това вече ще стане голямото задръстване.

Искате да кажете, че хората следва да се обърнат силно навътре в себе си?
Хората запътили се към Духа, трябва да наблегнат първо на себе си… Да започнат доста по-активно да слушат интуицията си и вътрешния си глас, защото в годината единица, тези вътрешни импулси са много силни и са много важни човек да ги отразява, да се вслушва в тях. Най-важното за тези, които са тръгнали по духовния път ще бъде една по-голяма концентрация, да слушат вътрешния си глас и да започнат колкото се може по-малко да се вдават на материалните неща.

Споделете вашето Наричане за 2019:
Слушайте сърцето си, бъдете верни на интуицията си. Работете за Мъдростта, Истината и Любовта!
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12