Приятели на Портал12, съблюдавайте насоки за всяко ново видео

21.09.2019 г.
2242
Добавена от: Таня Борисова
Приятели на Портал12,

Благодарим ви, че продължавате да възпламенявате своят Стремеж към Истината, Себепознанието и чистото духовно развитие. Благодарим ви, че споделяте с нас - насоки, стремежи, дори потънкости в Пътя към Същността на Бога.

Днес последователите на Портал12 в YouTube, където излъчваме цялото видео съдържание, станахме 23 000. Не само от България, но и наши братя и сестри - емигранти по целия свят.

По повод зачестили запитвания за нотификации, когато има ново публикувано видео, споделяме с вас, някои базови, но важни насоки с цел да не пропусате важни видеа, интервюта, лекции:
  1. за да получавате известия при качено ново видео трябва да натиснете червения бутон "Абонирай ме" / "Subscribe"
  2. след това трябва да натиснете камбанката - за да получавате всички известия за нови видеа
  3. призоваваме ви да бъдете съпричастни и ако видеото ви харесва да натискате всеки път "харесвам" / "Like" , защото изкуственият интелект на YouTube препоръчва видеата на база реакциите от потребителите, а от Черното братство, чакат всеки нов клип, за да натиснат "dislike"

Благодарим ви!     Абонирайте се за канала на Портал12 от тукКЛИКНЕТЕ ВЪРХУ КАМБАНКАТА, ДОКАТО ПОКАЖЕ ТАЗИ ИКОНКА:ХАРЕСВАЙКИ ВСЯКО ВИДЕО, ПРАВИТЕ ТАКА YOUTUBE ДА ГО ПРЕПОРЪЧВА:


 
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12