Природните катаклизми са необратими и носят очистване

31.07.2019 г.
6789
Добавена от: Борислав Борисов
2 коментара
Изключително впечатляващо е как на фона на всички сигнали и знаци от Живата Природа и нашата Земя, на която сме гости само временно, т.нар. политици и "големи" световни личности продължават своят сън...

Продължава тази глобална безотговорност, при която всички се носят по реката на мъртвия си живот като призраци, които са повярвали в илюзията, че са безсмъртни и всичко им се подчинява.

В началото на седмицата Световната метеорологична организация към ООН, разпространи шокиращи данни за топенето на ледовете в Гренландия, като само през юли 160 млрд. тона лед са се стопили, а това се равнява на около 64 млн. олимпийски басейна. Това дори не включва замръзналия морски и океански участък около ледената покривка на Гренландия - втората по големина в света след антарктическата, покриваща 80% от острова. Според Polar Portal, ако ледената покривка, висока на места до 3 км и с обем 2.9 млн. куб. км, се разтопи, се очаква повишаване на нивото на световния океан с до 7 метра.
Вече навлязохме в крайните времена, описани и от Йоан, които ще са началото на важни промени на материално и духовно ниво. всичко, което ще се случи като природни катаклизми в следващите няколко години е свързано с промяната в самия човек, превръщайки го в разумен, кротък и свръхсетивен. Тези промени ще са свързани и с коренно прочистване не само на самата Земя, но и на астралния свят.

Апокалипсисът няма да е пълна ликвидация на земната цивилизация, а прочистване на хората. Ще бъдат унищожени тези, които служат на злото и насилието, останалите ще се променят и добият възможности за контакт с Висшите сфери.

Екологичната катастрофа ще достигне своя апогей в периода около 2023-а - 2028-а година, като ще започне още през 2021-а година. Тя е неизбежна, защото силите, които са я предизвикали са резултат на агресивното мислене на хората, на техните натрупани илюзии, желания и осквернения - всички те подхранвани от средствата за масова "информация" - действащи като психотронно оръжие.

И казва Йоан:
"И яви се на небето голяма поличба - жена, облечена в слънце; под нозете и месечината, а на главата и - венец от 12 звезди; тя беше непразна и викаше от родилни болки, и се мъчеше да роди. След това се появи друга поличба на небето: ето голям червен змей. Змеят застана пред жената, която щеше да ражда, та когато роди, да изяде детето и. И тя роди мъжко дете, което ще управлява всички народи  със жезъл железен: и детето и бе грабнато и занесено при Бога и престола му (12:1-5)"

И казва Елеазар:
В Библията има около 154 стиха за Божия гняв. Казва се: “Бог не е само Любов, Бог е строг”.  “Аз съм огън всепояждащ."

Промяната в хората може да стане, само когато хората много дълбоко разберат Бога. Не науката, не църквата, не религията - когато разберат Бога. 

Те мислят, че имат много време…Първо отлагат, защото не държат на Чистотата, на Бога, на Любовта, на Истинолюбието и в тях същества ги карат да отлагат, което означава, че и самият Бог не им позволява. Земетресенията и природните катаклизми следват невежеството.

"Огънят е превъзходство над човешките разбирания. Когато се яви Огъня - хората няма какво да разсъждават. Когато дойде Часът на Огъня, той не се съобразява с човешка философия, защото самите хора не са се съобразявали с Бога. Бог и вулкана са в скрити взаимотношения и Библията казва:

"Нанесе Потоп върху света на нечистивите..."


И казва Слава Севрюкова:
Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя... Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България - преобладаващо планинска страна - по-слабо ще пострада при бедствията. Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.

 
"Повишаването на „световния басейн“ ще потопи перли на средиземноморието, като Монте Карло, които са центрове за най-богатите на континента. Заможните ще търсят нов дом, където да изградят своя рай. Такива дестинации ще са географски „високи“ държави в Стария континент - държавите на Балканския полуостров, които ще са в много по-изгодна позиция от сегашните „силни“ на Eвропа, които са на по ниско спрямо водното равнище и ще пострадат сериозно от катаклизмите! България, Черна Гора и части от Сърбия ще са в разцвет, след потопите в централноевропейските държави! Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят нов пристан след промяната на европейския пейзаж. Тези райони имат правилната география да останат най- малко засегнати от всемирните наводнения, които ще залеят Европа" Суоми Мукунданда , 2011 г.​

Матей 24:6 
И ще чуете за войни и за военни слухове; но внимавайте да се не смущавате; понеже тия неща трябва да станат; но това още не е свършекът.

Марко 13:7 
А когато чуете за войни и за военни слухове, недейте се смущава; това трябва да стане; но туй не е свършекът.

Ванга:
"Ще дойде на света най-старото учение Питате ме: "Скоро ли ще стане това?" Не, не скоро. Още Сирия не е паднала." Най-старото учение" означа "религията на разума". Но за да "поумнее" човечеството, ще трябва да преживее голям катаклизъм." (1975)


 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Коментари: 2
 • Йоан 12:1
  31.07.2019 г., 21:30 ч.
  1     0

  "1. И яви се на небето голяма поличба - жена, облечена в слънце; под нозете й - месечината, а на главата й - венец от дванайсет звезди;"  

   

  https://en.wikipedia.org/wiki/Statue_of_Freedom

 • Елена
  31.07.2019 г., 14:12 ч.
  3     0

  Мили хора, толкова малко се иска от нас - да сме добри, да правим добро, да обичаме всичко около себе си, да се уважаваме взаимно един друг! Това е достатъчно, за да не дойдат големите катаклизми при нас! И е лесно, защото всички имаме доброто в себе си(и злото също, но от нас зависи "за кое ще работим"). Но...явно ни трябват още страдания...  

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12