Природните катаклизми са гневът на Бог срещу греховете и застиването в материалното

07.09.2017 г.
31650
Добавена от: Портал12
4 коментара
Природните катаклизми, които се случват през последните 2 седмици в Южна Азия и САЩ ни напомнят за това, че няма нищо случайно в Природата. Там, където има застой в развитието, там където има затъване в материалното, там където има затъване в греха - се проявява гневът на Бог. За разлика от тероризмът обаче, сега кой ще бъде обвинен? Ако Бог бъде обвинен, сегашните природни бедствия ще са "детска игра" в сравнение с това, което ще бъде изпратено в последствие.

Във всички сериозни предсказания на големите ни пророци се казва, че 2017-а ще е само началото, малкото "подсещане", а ако хората не се вразумят и не започнат колективно, групово, глобално осъзнаване и молитви за промяна - това, което ще се случи в периода 2020-2028 ще бъде пагубно за голяма част от съвременната "цивилизация". Всичко е казано, написано и тепърва ще ставаме свидетели на интересни събития, които имат своето логично, кармично, но и духовно обяснение.

Снимка на новозараждащия се ураган Ирма преди дни ясно показва образ на същество

През последните 24 часа стана ясно, че ураганът Ирма, е разрушил 95% от френската част на о-в Свети Мартен. Тотално разрушение е регистрирано и на остров Барбуда. Ирма вече е от най-високата пета степен на класификация. Съпътстващите я ветрове достигат скорост от 300 км/ч.

IrmaСилите на Природата са поразили напълно и карибския остров Свети Бартс (любимият остров на богатите, знаменитостите и шоумените). В Южна Каролина вече е обявено бедствено положение, а във Флорида се подготвят да посрещнат "Ирма" в събота.

Всички тези бедствия са само лека, съвсем лека подготовка и най-вече предупреждение за това, което може да последва, ако няма промяна. Те ще са нищо, в сравнение с това, което Бог може да изпрати за да прекъсне демонизирането, там където то взема застрашителни размери.

В Библията има около 154 стиха за Божия гняв. Казва се:

"Бог не е само Любов, Бог е строг."

"Всичко е в божиите ръце, кой може да оспори това?"

" Силата е Божия и милостта е Божия."


Когато Бог не е разбран - Той те разрушава. Няма значение какво мислиш, как го мислиш - край! Но когато е разбран - Той те извисява.
Елеазар Хараш


Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.
Слава Севрюкова


Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя... Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България - преобладаващо планинска страна - по-слабо ще пострада при бедствията.
Слава Севрюкова, в края на 70-те​


ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:
 
Коментари: 4
 • Теодора Бакалова
  09.09.2017 г., 13:40 ч.
  1     0

  Стефан Димов, виж и видеото  

 • Tanya Borisova
  08.09.2017 г., 10:21 ч.
  5     0

  Бог е Любов при всички условия и Божият гняв също е Любов.Страданията не са наказания,а изпитания.Днес живеем в много сгъстено и отговорно време,което е дадено за Любов и Работа при всички условия,за да се подготвим за следващото стъпало към което Земята е прекрачила,а ние стоим още на долното. Няма защо да затваряме очи и да се правим,че може да си продължаваме по старому.

 • Стефан Димов
  08.09.2017 г., 07:52 ч.
  4     6

  Тоя път нещо не мога да се сдържа .....  

  Така написано заглавието (а и текста) подхожда на някой Пастор от незнам си коя църква .... а не на Портал12 .... ?!?!?!? Гняв, Грях ?!?!?!? .... МАй Забравяме че БОГ с Безкрайната си Любов е сътворил природата с нейните закони (и всичко останало) , и тя не може да излезе извън тях ! Бог Прощава Винаги - Прородата не може да прости , тя си има закони ! Причина-Следствие ! Това което става не е Божи гняв... това е Следствие на човешкото съзнание ..... добре че цитирате Елеазар , ама що не цитирате какво е казал за т.н. грях??? Жълтите издания имат нужда от такива заглавия , но не мисля че Вие имате .... Благодаря!

 • Eli Hristova
  07.09.2017 г., 08:18 ч.
  20     0

  180 Милиона индианци са избити при нашествието в Америка. Представете си каква карма е това! И тук не броим двете ядрени бомби над Япония и постоянните войни по света...  

  Когато богомилите откриват Америка около 400 години преди Колумб, те не убиват нито един индианец, а се завръщат с обменено ПОЗНАНИЕ с тяхната древна мъдрост

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай