Търси

Пожарите в Австралия - Огнена молитва за осъзнаване на човечеството

06.01.2020 г.
5547
3
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
След огънят в Амазония и Сибир през миналото лято, огнената стихия превзе Австралия. Над 500 млн. животни изгоряха в огнения ад, досега при пожарите. Ако погледнете снимката на пожара от високо ще видите една огнета прегръдка, която сякаш иска да почисти: избитото местно население - аборигени, които както индианците е натикано в резервати, концлагерите индустриални ферми - Австралия е най-големият производител в света на краве мляко, както и цялостното живеене по стария начин, който продължаваме да упорстваме и здраво се опитваме да задържим.


Ето и силното послание на Вяра Крушкова, с което ви призоваваме да отправим силни молитви, не просто огънят да спре, а хората да се събудят и осъзнаят, че връшане назад няма. Природата започва да чисти, раковото образование, която все повече я мъчи. Единственият начин, нещата да не станат по-сериозни е пълно осъзнаване и цялостна смяна на мисленето и начинът на живот на хората, който в момента е в пълен дибаланс с нея:

Австралия гори от септември. От година на година горещите вълни и сушите стават все по-тежки. Аборигените от години опитват да бъдат чути, че земята и огъня се управляват разрушително, и че така се натрупва "гориво", което един ден ще доведе до каквото виждаме сега. А пожарите за тази земя са нещо, с което те са живели и са се справяли и преди. Властите пък им пречат да се погрижат за земята, както са го правили, защото тя не е тяхна и какво ли не.

Аборигените направиха декември огромно събиране, за да измолят "излекуване на духа и земята". "This country is sick".

Бялата цивилизация е пълна с обяснения. И непрекъснато е на прага да изнамери Великото откритие, което да реши Пробремът. Пълна е с правила и забрани. Непрекъснато има нужда от нови и нови регулации, правила и забрани. Непрекъснато нещо не й е у ред и трябва да се поправя с ново правило и нови силови в широк смисъл мерки за следене и контрол на изпълнението.

Вероятно скоро ще имаме и регулация и законоустановен ред за общуване с Природата. На основание чл. 3, ал. 2, т. 14 от Закона за общуване с Природата и намиране на вътрешна цялост, Регионална инспекция по връзки с природата дава Разрешение на Вяра Крушкова да проведе лично вътрешно разтоварване в рамките на 2 часа на дата 12.04.2020, прилагайки Протокол 263 на РИВП.

Бялата цивилизация сега, 4-5 месеца по-късно, пращаме помощ - пари и хора - в Австралия и в крайна сметка, наред с болката по изгорелият Живот, ще се почувстваме добре от това, защото сме състрадателни, съпричастни и отдадени. И това отново ще ни попречи да видим, че причината е в грешката у нея, цивилизацията. Т.е. у нас. А докато това не приемем, докато не схванем, че не сме богове, няма как да се справим с промяната си, и резултатите ни ще бъдат унищожителни. А ние ще ги кърпим с още правила и регулации.

А България е Австралия. И света ни е Австралия. Унищожаваме Живота и ще го правим, докато не спрем да поставяме себе си на върха и на Небето и на Земята, нашите нужди над всичко и така да унищожаваме себе си отвътре.

Каква метафора е този огън... дето изгаря и пречиства. Унищожава, за да се преродим. Защото this civilisation is sick.
Коментари 3
 • Vanyo Gutov
  22.09.2020 г. 11:10
  Дали е толкова належащо да се пише правилно? :N
 • Читател
  14.02.2020 г. 20:52
  Триумфът на живота след смъртта! Във фейсбук, в групата BEHIND THE LINE OF FIRE, можете да разгледате снимки от Австралия, направени три седмици след унищожителните пожари, които изтриха от лицето на земята хиляди хектара гори, поля и обработваема площ, унищожиха хора, домове и диви животни. Умилително е как Негово величество Животът е намерил начин да разлисти нови растения върху изгорелите стари. https://www.facebook.com/BehindtheLineofFire/posts/1534282746748573
 • Пенчо
  06.01.2020 г. 18:05
  Хубаво, но авторЪТ да си преговори правилата за употреба на пълниЯ и краткиЯ член в българскиЯ език. АрхангелЪТ на народА ни заслужава това уважение.

Коментари:

Спонсори на Портал 12