Търси

Портал12 търси сътрудници за платформата на руски и английски език

07.11.2016 г.
4009
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Портал 12 стартира през изминалата година с разбирането за личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през следващите години.

Смятаме, че времето, в което Порталът се отвори не е случайно и вече е назрял моментът за обединяване на всички ценни и чисти виждания за едно по-качествено обществено и духовно развитие, а наша обща отговорност е да пренесем познанието, съхранявано и разпалвано днес по нашите земи, извън границите на България...

България е място, което тепърва ще бъде високо ценено, не само заради своите уникални исторически и природни наследства, но и заради вътрешния импулс на немалка част от хората тук, които ще разпалят огъня на новото осъзнаване и духовно развитие. Поставяме си за задача да популяризираме тези хора, места, събития и инициативи, които ще изведат не само нашата нация в ново ниво на съзнание и споделени ценности, но и ще спомогнат за глобалното възкачване към нов начин на живот: по-осъзнат; по-отговорен; по-почтен; по-близък до корените ни с Природата и Божественото и най-вече изпълнен с повече Любов, Мъдрост и Истина.

За целта търсим партньори и сътрудници, които споделят нашите виждания и ще ни подпомогнат в преводите на руски и английски език, на текстови материали, видео интервюта и видео лекции. 

Материалите ще се използват за руска и международна версия (на английски език) на Портал12, както и за видео канали в YouTube.

Търсим и сътрудници за българската версия на Портал12.


Моля изпращайте ни писма на : info@portal12.bg , с информация за вас, вашата езикова компетенция, времето, което сте склонни да отделите.

БлагоДарим ви!

ЗАЕДНО !
Коментари 1
  • една там
    08.11.2016 г. 23:39
    Какво заплащане предлагате за руски, испански, хърватски?

Коментари:

Спонсори на Портал 12