Търси

Покупката на книга от Портал12 е осъзнат акт на съпричастност

07.01.2019 г.
3733
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Приятели на Портал12, тъй като зачестиха мейлите и въпросите по телефон по отношение на книгите в онлайн книжарница Портал12, решихме да напишем няколко неща, които смятаме за важни.
От самото си стартиране досега Портал12 е нашата визия за чист духовен път - послания чрез текст, видео и събития - за един по-съзнат и буден живот. Нямаме претенции за изчерпателност и пълнота, всеки ден се стремим да предаваме чисто слово.

Защо продаваме книги в онлайн и физическата книжарница?
Целта на книжарница Портал12 е не да търси конкурентоспособност, а да реализира продажби, с които да се покриват поне една малка част от разходите по сайта и заснемането на видео материали, а също и ежегодното организиране на множество безплатни събития, семинари и форуми. Книжарницата не е създадена с цел бизнес, а с цел частично подпомагане на дейността на обществено ангажирания сайт.

Колко видео клипа сте качили за предходната година?
За миналата година сме публикували 64 видео клипа (заснели сме общо 90, но не сме публикували една част защото не са покривали минималното ниво за аудиторията) , като средната цена по оперативните разходи за всеки клип е между 380 и 570 лв. (разходи за гориво, лизинг на техника, хонорари за оператори, видео монтаж за някои от клиповете и др. Заплати в Портал12 - няма.) Организирали сме 7 безплатни лекции и 1 национален форум, общите разходи, по които са на стойност още над 9 000 лв. 

Защо пишем тези неща?
Защото да зададеш въпрос - защо книгата при вас струва 7 лв., а не 5 лв. (както на други места) е повече от несериозно. Покупката на книга от Портал12 не е просто покупка. Това е акт на осъзната отговорност и съпричастност, ако споделяш дейността и каузите, които следваме чрез Портал12. И тъй като повечето хора продължават да смятат, че трябва да си длъжен, а в замяна да не даваш, ние не виним никой, но сме принудени да работим и други професии, за да издържаме сайта. И когато обработваме поръчката ви бавно, книжарницата е затворена или никой не вдига телефона, знайте, че работим за да подготвим следващите видео клипове и събития - за да бъдат винаги свободни и безплатни. 

Никого не караме да си купува книги от нашата онлайн книжарница. Това е по Свобода. Покупко-продажбата на книга от Портал12 за нас не е търговия, а осъзнат акт на съпричастност и достъп до ценна литература. Затова и не продаваме какво да е….
Благодарим ви за разбирането...

0877 12 77 12
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12