Подкрепете д-р Тимен Тимев за негово уникално изследване на мозъка и времето

02.02.2018 г.
6067
Добавена от: Портал12
*обновена публикация
Приятели на Портал12, съмишленици, удължаваме с няколко дни кампанията за д-р Тимен Тимев, в която следва да го подкрепим в неговото участие за изследвания на мозъка, темпопралните вълни и същността на времето. В момента той се намира в Америка и е в трудна финансова ситуация. За да не увехне без плод неговата инициатива и усилия, за която писахме преди няколко дни, ще ви бъдем благодарни да проявите подкрепа, която следва да проявим към д-р Тимев, не по-късно от 7-и Февруари (сряда). Можете да бъдете съпричастни като направите дарение с добавяне на основание "Timen" от тук или като ни пишете на info@portal12.bg. Благодарим ви! 
Ако д-р Тимев продължи изследванията си, ще публикуваме в последствие актуална информация за ходът на неговите открития. За повече информация: 0877070007

За своите последни изследвания д-р Тимен Тимев сподели:
" Има два вида Черни Дупки: Гравитационни и Темпорални. И двете се раждат от състоянието на Имплозия. Гравитационните Черни Дупки, поглъщат-имплодират и материя и информация, но излъчват (експлодират) Информация. Темпоралните Черни Дупки, поглъщат и имплодират разпръснатото последователно линеарно време на хилядолетията и милиардите години - като го контрахират (компресират) в едновременно мигновенно време на секундите и миговете.. Тоест, Темпоралните дупки преобразуват и контрахират Линеарната Дименсия на времето "Хикс" в Перпендикуларната едновременна мигновенна дименсия "Игрек" . В последователното разпръснато време живеят нашите тела и материята. В контрахираното мигновенно-едновременно време живеят нашите души и мисли. Това което е забележителното, е че Тъмната Енергия на Вселената свързва Черната Дупка на физиката с Темпоралната Дупка на Мозъка, и ги кара да преливат една в друга, преобразуваики Времето в Информация и Информацията във Време.

Но най-фундаменталното в случая е, че медиаторът на Тъмната Енергия, свързващ Чрната дупка на физиката и Темпоралната дупка (Имплозия) на Мозъка, е направил възможно Взаимопораждането на Мозъка и Вселената. Вселената и Мозъка са се породили едновременно и взаимно един друг, обменяики си Темпорални Вълни, които и съставляват така напразно търсената до днес природа (субстрат) на Тъмната Енергия, ( която представлява 87% от Космическия бюджет.)"
 
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай