Търси

Подкрепете Портал12 за Форум Българският Дух през вековете' 2019 в Пловдив

05.02.2019 г.
6346
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Приятели на Портал12, и тази година организираме Форума "Българският Дух през вековете". През тази година избрахме мястото на събитието да бъде Пловдив, който е и Европейска столица на културата.

Както винаги досега през последните 3 години, Портал12 участваме единствено в организацията на събития, които в основата си носят Познание, Истинност и Послания за едно по-осъзнато и будно общество, а и за дълбоко личностно развитие. 

Запазваме в концепцията ни, всички събития да са с безплатен вход, но все пак имаме разходи по организацията, за което разчитаме тези от вас, които имат възможност да ни подкрепят финансово за покриване на:
  • наем на зала за 550 души
  • наем на концертна зала и хонорари за Пловдивската Филхармония
  • наем на техника за озвучаване и екип
  • нощувки за лекторите по време на дните на форума
  • наемане на видео-оператори и монтажист за постобработка на видеа
  • транспортни разходи, печатни материали, дизайни и др.
Ще бъде благодарни да ни подкрепите чрез дарение за да може събитието да е безплатно за всички, които нямат възможност за платен достъп:
► В полза на :
Асоциация на българските села (Партньорство с Портал12)
IBAN : BG85UNCR70001521670520
BIC: UNCRBGSF
при банка : УниКредит Булбанк, клон Велико Търново
основание : Форум 2019, Пловдив
*****
►  Фондация - Български Център Просветление - Дамян Попхристов
„Алианц Банк България“ АД
IBAN: BG06BUIN95611000519026 - BGN
BIC: BUINBGSF
основание : Форум 2019, Пловдив
 
ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФОРУМА + ЛЕКТОРИ ВИЖТЕ ТУК
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12