Подаръците за Коледа трябва да са подаръци с душа!

22.12.2015 г.
4439
Добавена от: Портал12
Подаръците за Коледа трябва да са подаръци с душа! В трескавата подготовка за празника, който чука на вратата и ни повлича в суматохата, която не би следвало да му е присъща, отделяме голямо значение на подаръците под елхата.

Всеки иска да получи внимание, но като че ли забравяме, че за да доставим щастие на близките е нужно просто да им отделим време за чаша чай, канелени сладки и разговори пред камината.

И тази година тютюмахата за коледни покупки ще завладеe хиляди хора и ще отнеме душата на техните подаръци за Коледа! В стремежа за много покупки неминуемо ще се сблъскате с хиляди изнервени хора, задръствания, дори агресия, там където би следвало да е немислима - в подготовката на подаръците за любимите хора.

А подготовката на подаръците е действие, което несъмнено трябва да бъде извършено с много любов и мисъл за близкия човек. Затова тази Коледа бъдете различни. Подарете ръчно направени подаръци от български творци или изработете подаръците си сами в aрт ателиета или вкъщи. Не позволявайте машината за правене на пари от шепа хора да ви отнеме от магнетизма на празника!

 ‪#‎искамръчноправенподарък
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай