Търси

По-малко от 1000 българи могат да доведат Новото време на духовна осъзнатост и свобода

24.12.2015 г.
14516
9
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
За пробуждането на човечеството, за ролята на българите като просветлители и носители на Новото време говори д-р Румен Стоилов по време на форума: "Игнажден: Ново начало на България", който се проведе в Есенс център в столицата, предаде репортер на Портал 12.

Румен Стоилов

Д-р Стоилов припомни духовната формула, дадена от починалия вече учител на британската група "Бийтълс" Махариши Махеш Йоги: "Ако корен квадратен процент от човечеството е събуден и действа в една посока, то може да промени начина на мислене на територията, на държавата или структурите, които управляват дадена страна или дадена област."

Трансцедентална медитация, направена преди време в няколко американски града е намалила тежките престъпления с 40%. При условно 8 милиона българи, ако един процент са 80 хиляди души, корен квадратен е около 800-900 души. Това са по-малко от хиляда души. Значи ако тези българи са достатъчно събудени, ясни и най-вече единни в това, което вършат, нещата биха могли да започнат да се променят, каза д-р Стоилов. По думите му тази промяна трябва да дойде с други, нови методи и инструменти, не с армия, която и без това вече нямаме, нито с избори и стачки.

Медитацията е един от многото нови инструменти за промяна на реалността. Известният кардиолог, отдаден на духовни практики даде няколко съвета към всички онези, които са готови за промяната в развитието на човечеството и която промяна трябва да започне от нас българите:

"Първо, трябва да приемете, че вие сте божествено същество, а не кукла на конци, която мятат силните на деня, или природата, или Творецът и да опитате да намерите доверие в Твореца и Творението, и в себе си, да намалите защитата. Трябва да промените разбирането, че вие сте жертва и трябва да се пазите от света, наложено ни години наред от родители, училище и общество. Опитайте се да се отворите към света, естествено не съвсем глупаво от днес за утре, ще видите по колко по-различен начин светът ще се отнася към вас и как вие ще се чувствате.

Второто, не бъдете стадо. Не се подавайте на страх, на паника, на групови настроения, винаги опитвайте да създадете едно пространство вътре във вас, което никой не може да наруши, където може да се оттеглите, да си почивате и да събирате сили. Каквото и да вършите в ежедневието си, във всяко едно действие може да намирате божественост. Във всяка една работа без значение къде сте в обществото, ниско долу или високо горе, вие като духовно същество имате еднаква стойност и ценност като останалите. Не се чувствайте пренебрегнати от позицията, която имате и от това, което вършите в работата си в обществото.

Вкарвайте радост и божественост във всичко! Новата програма за живот е за извършване на троичността, на мъжкото, женското начало и тяхното обединение, дуалността свърши някъде от пролетта на 2013 година. И точно от тук – България, през нашия човешки опит трябва да тръгне този процес, каза д-р Стоилов. Според него всяка изказана мъдра мисъл трябва да се приема критично, защото времето главоломно лети и тази мисъл днес вече може да е остаряла. Има много хора, които изказват тези мъдрини, без да са ги преживяли.

Важно е това, което говорите да е вътре във вас, да е почувствано, да е преживяно. В такъв смисъл няма нужда да говорите мъдри мисли, а само светлината, която излъчвате, аурата, която имате, може да променя пространството около вас и хората, посочи д-р Румен Стоилов.

И помнете: Само 700-800 души са нужни. Тези просветени, пробудени за светлина хора могат да променят бавно и да създадат тази България, в която искаме да живеем!"


© 2015 Всички права запазени. Позоваването на източник: Портал 12 е задължително

Свързани публикации

изкривяване на време-пространството - портал във времето | снимка: Shutterstock
18.12.2015 г.
11662
5

Учени обявиха първи доказателства за изкривяване на време-пространството

Изследователите са регистрирали усукване на тъкънта на пространството и времето, чрез данни анализирани на база рентгенови лъчи идващи от диск с отломки на звезда, завихрена около черната дупка H1743-322
Виж повече
Научни открития 2015 | снимка: Shuuterstock
30.12.2015 г.
4618

12 забележителни научни открития през 2015, върху които трябва да се замислим

Представяме ви 12 забележителни научни открития през 2015-а година, върху всяко от които е добре да се замислим за хода на еволюцията, за научните открития и за мясотото на човека във Вселената
Виж повече
зимно слънцестоене 2015
18.12.2015 г.
4422
1

Зимното слънцестоене задълбочава чувствата у хората и връзката с астралните енергии

Точно след зимното слънцестоене, на 23 декември от небето ще се излее метеорният поток Урсиди. Те са уникални със своите бавно движещи се метеори, чиято скорост е два пъти по-ниска от Персеидите
Виж повече
Изгрев над Рила | снимка: Shutterstock
22.11.2019 г.
12054

Д-р Румен Стоилов: Балканите са третият духовен и енергиен център на Земята

Ролята на българите е изключително важна, защото ние трябва да успеем да намерим равновесието между мъжкото и женското у нас, да намерим равновесието между доброто и злото, в смисъл не да го приемем, не да се съгласим с него, а да успеем да го преобразуваме
Виж повече
посрещане на изгрев на Витоша | снимка: Петър Тодоров
24.12.2015 г.
4329
4

Лилия Иванова: Посрещането на Изгрева преобразява животи и създава приятелства (ИНТЕРВЮ)

България, за мен е най-истинското училище за израстване, тъй като тук се срещат крайностите в начина, по който хората възприемат света. Минавайки през тях, изпитваме живота в неговата пълнота, заяви пред Портал 12 Лилия Иванова от  групата "Lilsun – Стъпки към себе си"
Виж повече
Коментари 9
 • Георги Петров.
  04.01.2017 г. 12:14
  България не е 3 а 5 енергиен център, на планетата ни. Това е планината Странджа. СТРАНДЖА САКАР. Корена АКАР, ГО ИМА В ВСИЧКИ ЕНЕРГИЙНИ центрове на планетата. Този корен идва от САХАРА, главният, енергиен център.
 • Росен
  15.08.2016 г. 10:03
  Всеки стар и нов приятел да се активира по следния начин: 1. Махате "последването" от профила му. (по ваше желание, за да си намалите информационния шум) 2. Слагате на стената му флаера и следния линк: На когото му харесва идеята и желае да участва за осъществяването и, да ми прати покана за приятел, за да мога да го включа в проект "Български СУВЕРЕН". ЗаЕдно ще превърнем България в Райска Градина! https://www.facebook.com/nick.nenchev/posts/10153585717341829 https://www.facebook.com/nick.nenchev/posts/10153237832066829 3. Добавяте го в групата "Български Суверен". https://www.facebook.com/groups/BulgarianSovereign/
 • Веселин Ботев
  23.04.2016 г. 00:22
  Бих казал, че само един( едно съзнание) е достатъчен за цялата вселена/вселени за тяхната промяна......
 • Петър
  08.02.2016 г. 11:35
  Корен квадратен е 282,..... което само показва, че в България няма дори и 300 души мислещи в една посока :-)
 • Анонимен
  13.01.2016 г. 23:03
  всеки,който твърди,че българите са нещо повече от останалите хора по земята не може да е духовен човек,наглостта,гордостта и самозабравянето нямат нищо общо с духовното,този горния ги има всичките тези,освен това нищо не е разбрал,ако въобще е чел нещо,смешник

Коментари:

Спонсори на Портал 12