Търси

От тази нощ е в ход Революцията на Любовта

21.06.2016 г.
4635
3
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Тази нощ в 01:30 часа хиляди хора по света отбелязаха лятното слънцестоене, което бе по-особено от друга година, поради съвпадението му с пълнолунието - нещо, което се случва за първи път от 49 години насам.

Пълнолунието намери своя път в Стрелец и заедно с мощната енергия на лятното слънцестоене отключиха голямата промяна. Тя вече е в ход и се нарича Революция на Любовта, тъй като Венера - планетата, известна с хилядолетия, че носи хармония и любяща грижа, се е появила много близо до Слънцето от средата на април и ще продължи да бъде доста близо до 15 юли.

Пълната луна на лятното слънцестоене е само началото. След като Юпитер навлезе във Везни на 9 септември, през 10-ти октомври 2017 г. Революцията на любовта ще е в пълен ход!
Именно думата Любов е тази, която изниква в съзнанието на хората от групата на Лилия - Lilsun - Стъпки към себе си, които посрещнаха вчера вечерта слънцестоенето, хванати в кръг ръка за ръка. Осъзнатата любов, водеща до щастие и хармония обедини всички тях в общото наричане на върха на лятното слънцестоене.

Тази вечер над 200 човека направихме изключително емоционален лунен преход до Камен дел. Цялата енергия, която се усети, е свързана именно с всички ентусиасти, които направиха това изкачване. Енергията на луната, това че сме горе на върха определено зареди участниците в това преживяване. Днес е високоенергиен ден - днес се берат билките, днес се правят наричанията и ритуалите, сподели за Портал 12 Лилия - основател на групата.

Групата  Lilsun - Стъпки към себе си ще отбележи и настъпващия Еньовден на 24 юни на Бонсови поляни, където ще се берат билки по изгрев и ще се играе зареждащия танц на Паневритмията.

Свързани публикации

Биоенергийна съвместимост с растенията във вашата градина
16.04.2016 г.
3169

12-те зодиакални знаци и растенията, които ги обичат

В съответствие с астрологичните  принципи всичко в света изпитва влиянието на планетите и звездните закономерности. Използвайки мъдростта, натрупана от астролозите, може да съставим прогноза за астрологичната съвместимост на човека и посадените от него растения.
Виж повече
ретрограден Марс
18.04.2016 г.
8230
5

Започва нов ретрограден период, свързан с промени в живота

В явлението участват четири планетарни тела, които ни принуждават да обърнем проникновен поглед надълбоко в живота си. Пригответе се за един дългоочакван и извисяваш душата ремонт на начина ни на живот...
 
Виж повече
Пълнолуние в Стрелец - влияние върху Земята и хората
18.06.2016 г.
4717
3

Пълнолуние в Стрелец - отвъд пределите на познатата реалност

Пълнолунието се случва в последния градус на Стрелец. Последният градус на който и да било знак е натоварен с голяма енергия и символизъм. Той представлява едновременно праг, преход и порив за изход отвъд пределите, указва необходимост, но и готовност да се премине в друго състояние, да се усвои нов опит. Случайно или не това пълнолуние съвпада с Лятното слънцестоене - време на магични мистерии и мощни трансформации
Виж повече
Коментари 3
 • Мария
  21.06.2016 г. 14:17
  "Осъзнатата любов, водеща до щастие и хармония обедини всички тях в общото наричане на върха на лятното слънцестоене" - Ице наистина бъркаш понятията - осъзнатост не е едно и също с умен, а това пък е дума с двуяко значение..
 • Дилян
  21.06.2016 г. 13:10
  Умен като интелект или умен като мъдър? Обосновявай се да рабират хората правилно. Светъл ден ;):P
 • ици
  21.06.2016 г. 13:03
  :(Любов от много умен не очаквай!

Коментари:

Спонсори на Портал 12