Търси

Окултно тълкуване на сваления от Бога чисто нов самолет

12.03.2019 г.
12141
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Тази статия не е за умствени хора. Тази статия е за всички, които вървят по пътя на вътрешното развитие и усещания за невидимото, като породител на видимите явления и събития. Тя е за тези, които развиват вътрешния си усет за дълбоките прични на нещата в Света.

През последните дни в глобален мащаб се коментира темата с падането на чисто новия самолет на етиопските авиолинии, при който загинаха всички на борда, включително 20 представители на ООН, които са с ресор - климатични промени.

В началото на 2019-а посочихме, че годината ще бъде под влиянието на силите на Въздушния етер. Като прибавим към това - отлагането на решаването на критични климатични промени от страна на ресорните международни институции - ето, че за пореден път няма нищо случайно, а замисълът на Бога е ясно различим отвъд опаковката на чисто земната трагедия.

И когато говорим за Силата на Въздушния етер, то той е в пряка връзка с Принципа на неистината и лъжата. Той е инструмент на поразяващата ръка на Бога, когато лъжата се вкоренява, особено когато говорим за климатични - глобални проблеми. Тази видима строгост на Бога, който поразява лъжата, е отново Неговата милост - Неговото предпазване - Неговият пореден шанс за нас, срещу безумието. И това е ясно различимо в поредната "катастрофа". Всъщност катастрофата е не толкова със самолета, колкото с катастрофалното мислене и решения.

Изминалата година бе под влиянието на силите на Огъня. Всички могат да си спомнят показателните и унищожително обновяващи пожари в съседна Гърция например, както и на много други места по планетата.

Най-важното, което не трябва да се забравя, е че до 2021 годинa ще имаме четири години на намалена динамичност по отношение на проявата на всяко човешко същество на планетата с неговите характеристики - такова, каквото то е. Т.е. имаме четири години, в които следва един период на преглед на цялото човечество. Това се отнася не само за някой народ, то се отнася за цялото човечество, което е под знака на четирите основни характеристики, които ние познаваме от астрологията като вода, огън, въздух и земя.

2019-а година ще бъде под особено влияние на въздушните потоци на етера на Въздуха. След като премине този знак, ще следва Силата на Водата.
Бог е Единственият Действащ. Бог е Словото е тайна наука, това е движение на Бога, ако си осъзнат. Няма друг действащ в света освен словото Бог. Самото слово Бог е единственото, което може да обяснява събитията. Всички други говорят, стана катастрофа...черна кутия. Каква черна кутия? Има друга бяла кутия, която ти  въобще няма и да я видиш дори, докато си жив. А когато това слово е скрито събитията остават неразбрани, Бог не иска да ги обясни. Не само катастрофи - дълбоко необяснение, защото ще порази невежеството, защото те ще се озлобят. И знаеш ли срещу кого? Срещу самия Бог – той да ги предпази, той създал Луцифер и проклятията отиват към Луцифер, вместо към тяхното невежество. Защото невежеството е твое дело, не е дело на дявола, самият ти си дявол и после дявола той е страничен, той не е решаващ. Словото се разкрива само на онези, които са в единство с Бога. Смисълът, който е скрит в словото е по-тънък от всяка мисъл, Учителят казва: "Словото е божествен език, той произтича от един свят, който е абсолютен. Научиш ли този език ставаш безсмъртен. " Елеазар
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12