Търси

Огънят поразил Нотр Дам е важно послание към всички нас!

15.04.2019 г.
19285
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Огънят поразил катедралата Нотр Дам в Париж е важно послание към всички нас! 

Ето и няколко сериозни факта и теми за размисъл:
- огъня изграя отвътре катедралата и първо рухва тънката издължена кула, известна като Стрелата
- кулата Стрелата е свързана с Ордена на Стрелата  
- Ордена на Стрелата включва едни от най-дълбоките Учители още от времето на Древна Атлантида и Египет. Това е старото име на Великото Бяло Братство. Тук влиза и Мелхиседек.

Как да тълкуваме Огъня в Нотр Дам?
Последно предупреждение, че този Орден, който действа скрито, ще отнеме своята подкрепа, ако ние хората не се вразумим.
Ако няма Промяна, Учителите ще изгорят Моста към Себе си.
Огънят показва, че сме на ръба.

Какво изнесе наскоро Елеазар Хараш, свързано със Стрелата?
"Милиони Атланти са напуснали Земята, Слънчевата система, Вселената, историята. (Тази история на света не искам да я говоря... Тя даже не е трагедия, не е и комедия. Това е нещо много странично... След време... Говорил съм ви и пак ще говорим за Древната История.) Но това са стари, Древни Души, опитни Души – Атлантите – и Духове. По-късно голяма част от тези Атланти се върнали да помагат. Те образували един орден, „Пътят на Стрелата“: този орден е бил и в Египет; по-късно този орден се нарича „Бялото Братство“. Във Великата Империя на Толтеките – и старите, и новите (защото в Мексико е имало част от тези… в Мексико и в Испания, около XII – XIV век: остатъци от Толтеки, но не от най-дълбоките) – основният култ е бил Слънчевата религия, а жертвоприношенията са били цветя, плодове (както казва Лао Дзъ) и сърдечни състояния. Някой – казва Учителя – иска да пожертва и коли овцата, и човекът казва: „Няма проблем!“. И Учителя казва: Човекът коли овцата; и ножът минава през врата на овцата – „Няма проблем!“. Но когато ножът минава през главата на човека, човекът казва: „Има проблем!“. А Истината е: Пожертвай себе си – не жертвай същества, защото ще плащаш много скъпо! "

Всичко това се потвърждава от думите на пророчицата Ванга, която също говори за Египет в контекста на Парижката катедрала Нотр Дам:

Виктор Юго пише още през 1831-а година в Парижката Света Богородица, споменавайки Египет и детайли във връзка с катедралата:
 „Кулата не ще устои!“ Една нова сила идваше да смени досегашната сила
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12