Търси

Огледало медитацията чрез трето око, отвежда в други измерения

30.11.2016 г.
2750
1
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Практикували ли сте медитация с огледало?
Ето, докъде може да ви доведе тази практика и как може да се потопите в подсъзнанието си.

Според ученият и изобретател Николай Козирев, времето е енергия способна да се концентрира (свива) или разсейва (разтяга). При неговите експерименти именно с огледала е постигнат ефекта на свиване на времето и пътуване в паралелни светове.

Медитацията с огледало може да ви помогне да се доближите максимално до тези състояния. Чрез тази практика може да видите лицата си от предишни животи, лица на хора, които никога не сте познавали, както и да се изправите пред лицата на вашите страхове. В действителност всички тези лица ви принадлежат. Тези лица са вашите маски, които вие не осъзнавате.

Как да медитираме с огледало?

Използвайте тъмна стая. Сложете пред вас огледало, като след това поставете малка свещ отстрани на огледалото така, че да не се отразява в него. Спазете важното условие само вашето лице да се отразява в огледалото, а не пламъка.

Започнете да се взирате непрекъснато в собствените си очи, като насочете погледа върху точката на третото ви око. Опитвайте се да не мигате в продължение на 40 минути. С тренировки, след няколко дни, ще успеете да го постигнете.

След като овладеете физическият некомфорт и станете достатъчно устойчиви и успеете да не променяте взирането си ще започнете да осъзнавате, че в огледалото лицето ви придобива нови форми. В този момент започва освобождаването на подсъзнателния ум и лицата, които са се крили във вашето подсъзнание се отразяват едно по едно в огледалото.

Ако решите да продължите практикуването няколко седмици, много лица ще идват и ще си отиват до моментът в който изчезнат напълно и огледалото остане празно без лице.

Това е и моментът на среща с вашето безсъзнателно и вашето истинско аз, такива каквито сте. Всички маски са паднали, всички измами са отмити, за да дойде новата вибрация на всеобхватна любов и чиста енергия, с която се зареждате и ще пръснете около себе си.

А къде е вашето огледало?
Коментари 1
  • Милена
    03.12.2016 г. 15:12
    Интересно,някой пробвал ли го е?От къде идва тази информация?

Коментари:

Спонсори на Портал 12