Търси

Очаква се Обама и Камерън да разсекретят информация за извънземни в началото на Ноември

31.05.2016 г.
1665
2
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Очаква се американският президент Барак Обама и британския премиер Дейвид Камерън да разсекретят информация за извънземните в началото на Ноември, точно преди вота за президентските избори в САЩ. 

Преди няколко месеца Хилари Клинтън заяви в американско предаване, че е готова да даде прозрачност на информация за извънземни. Ключовият въпрос е как ще бъде поднесена тази информация и дали няма да бъде използвана като повод за глобални манипулации.

Американският президент ще разкрие информацията, която САЩ притежават за извънземни и извънземен живот преди да напусне Белия дом, съобщиха вече редица британски медии.

Международна НЛО конференция ще се проведе тази есен у нас

Основния кандидат на Демократическата партия за президент на САЩ, Хилари Клинтън, обеща, че ще разсекрети събраната от САЩ информация за извънземни.

Стивън Басет, изпълнителен директор на американската Paradigm Research Group, вярва, че може да настъпи голямо разкритие. Той добави, че британският премиер Дейвид Камерън ще предприеме подобни действия веднага, ако Обама разкрие информация. 69-годишният Басет приканва Белия дом от 20 години да разкрият информация за извънземен живот. Той е въодушевен, че е „на ръба” да бъде разкрита истината. Това ще стане реалност тази година и по главните страници на вестниците по света, изтъкна той пред всекидневника Daily Express, допълвайки, че има извънземни.

Не съм сигурен кой ще спечели изборите, но мисля, че Обама ще е президентът, който ще оповести, добави Басет. Според него за подобно разкриване държавният глава трябва да бъденоминиран за Нобелова награда. На 85% съм сигурен, че Обама ще направи обръщението преди да напусне Белия дом и в рамките на дни премиерът Дейвид Камерън ще го последва, поясни той.

Свързани публикации

Космос - извънземни - енергии - Луна - Едгар Мичъл
06.02.2016 г.
2394
1

Едгар Мичъл почина ден преди юбилейните 45 години от кацането му на Луната

В различни свои изказвания Мичъл многократно е заявявал, че извънземни са посещавали Земята. Според него извънземните интензивно посещават Земята през последните 60 години, но това усилено се прикрива от водещите световни правителства.
Виж повече
Ванга - Рупите
24.03.2016 г.
13228
2

Ванга и извънземните цивилизации (СПИСЪК С ЦИТАТИ)

От 26-то ниво имаш право на прек контакт със Създателя. А от 33-то ниво можеш, ако искаш, да се слееш с Него. Така Създателят, колкото по-старее, толкова по-млад става, казва Ванга приживе
Виж повече
извънземни
03.05.2016 г.
3948

Артефакти доказват, че маите са общували с извънземни (ВИДЕО)

Артефактите са близо 6000 на брой, някои от тях имат злато и инкрустирани скъпоценни камъни. Находките с изображения на извънземни и странни летателни апарати са на непознат език и все още не са дешифрирани.
Виж повече
НЛО - извънземни - конференция
10.05.2016 г.
2218
2

Международна НЛО конференция ще се проведе тази есен у нас

Феноменът НЛО е реален. Наблюдаван е от различни точки на планетата и открития космос от хора с различен социален и интелектуален профил. И затова трябва да му се обърне по-сериозно внимание
Виж повече
Тимен Тимев © Портал 12
23.05.2016 г.
10048
5

Тимен Тимев - Интервю за човешкия мозък, черните дупки, устройството на Вселената и извънземните (ВИДЕО - Част 1)

В интервюто засягаме темите за фатализма във Вселената, както и устройството на време-пространството през призмата на човешките възприятия. Д-р Тимев говори в детайли за енергиите в Космоса, квантовата механика икакво е породило зараждането на Вселената
Виж повече
Коментари 2
  • Sofia Bogdanova
    31.05.2016 г. 18:09
    Въпросът е че може да ни пуснат по предварително подготвена пързалка. Много е рисково и като знаем що за стока са американци, масони и илюминати, то ключовата роля ще е на Русия
  • Меврикон
    31.05.2016 г. 17:05
    значи ще ни подготвят лека по лека за среща... :P

Коментари:

Спонсори на Портал 12