Търси

Обетована земя ИзРаЕл се намира между Рила, Пирин и Родопите (ВИДЕО)

20.10.2016 г.
9546
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Портал 12 разговаря с Илиян Бучков - краевед, който изследва следите на бесите в Рила и Якоруда. За да върви по техния път той живее под Седемте рилски езера.

По време на форума „Езотерика и духовност – живот в новото измерение”, който се проведе в Шумен в началото на октомври, той изнесе доклад с предизвикателното заглавие: „Господ е българин!”

Според Бучков чрез топонимите – имената на местности и селища, може ясно да се проследи пътя на нашия народ, както и функциите на всяко тракийско племе. Според него обетованата земя Израел е криптограма, която се образува от имената на няколко планински върха.

Наименованията са се запазили повече от 10 000 години, което показва, че едно и също население - българите сме обитавали тази територия от дълбоки времена. Не само това Адам и Ева са сътворени тук, смята Бучков. Това са и първите говорещи хора. ХоРа идва от смисъла – хоратещи индивиди - хора. Преди тях е имало друга разумна цивилизация, която е разполагала с други средства за комуникация. В Рила се намира изобразен планетарния модел, както и мястото откъдето идваме. Старото име на Пирин е Ор(б)ел, а древното на Рила на български е Радуил.

Повече за Свещеният Граaл, за сътворяването на Вселената, Озирис и Изида изгледайте цялото ВИДЕО:

Илиян Бучков
Илиян Бучков
Илиян Бучков
Илиян Бучков е краевед и търсач, посветен на алтернативните изследвания на българската и човешката история. Повече от 10 години проучва древните мегалити, олтари и светилища, разположени в района между Рила, Пирин и Родопите, както и в цялята страна, разчитайки наследените послания и тайни в тях.

Бучков е планински инспектор от Национален парк "Рила". Изследовател е на древните езици. Той дава примери за присъствието на ватанския език в много от наименованията на обекти в страната ни. Според Бучков чрез топонимите – имената на местности и селища, може ясно да се проследи пътя на нашия народ, както и функциите на всяко тракийско племе. Според него обетованата земя Израел е криптограма, която се образува от имената на няколко планински върха.
 

Ние сме Божия народ. Ние носим отговорност пред целия свят. Ние сме занесли и сме дали културата и езика на всички останали народи. Не е случайно. Тук е обетована земя.


Свързани публикации

Илиян Бучков: На 21 декември започва астрономическата Бъдни вечер или БУДНАТА вечер
21.12.2018 г.
15768

Илиян Бучков: На 21 декември започва астрономическата Бъдни вечер или БУДНАТА вечер

Тази вечер на 21 декември настъпва един от най-важните моменти от годината. Огъня в древността е приеман като символ на Бога - баща, а нощта е приемана като символ на Богинята - майка. 
Виж повече
Илиян Бучков: България и кодовите връзки с Ватан, Египет, Атлантида, ИзРаЕл и Сириус (ВИДЕО)
17.10.2018 г.
9186

Илиян Бучков: България и кодовите връзки с Ватан, Египет, Атлантида, ИзРаЕл и Сириус (ВИДЕО)

Първите говорещи хора са създадени някъде преди около 30-35 до 40 хиляди години. Имаме артефакти в България, на територията на съвременна България, в района на Рила, Родопите и Пирин - между трите върха Сютка, Мусала и Вихрен, по южните склонове на Рила най-вече.
Виж повече
Енергийни центрове в България
12.12.2015 г.
206282
62

12 високо енергийни места в България (СНИМКИ)

Представяме ви 12  зареждащи места, които препоръчваме да посетите. Важно е да се знае, че всички тези места имат огледална ефективност - с каквито вътрешна енергия и настроение ги посетите - те ще се мултиплицират многократно
Виж повече
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12