Търси

Новолунието в Стрелец сбъдва желания. Кога е най-магнетичният момент?

29.11.2016 г.
2119
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Новолунието в Стрелец ще ни подари един магнетичен ден. Днес в 14:19 ч. настъпи новолунието на желанията, които ще получат своя импулс за осъществяване.
 
За разлика от предходното новолуние, когато имахме възможност болезнено да се разделим с всичко старо, което пречи на нашия път, сега е време за сбъдване на желания.
 
Знакът Стрелец ще вдъхнови творческите ни импулси и ще отвори нови хоризонти за себереализация. Стрелец се намира под управлението на Юпитер – планетата носеща ни оптимизъм, така че новата Луна ще носи много големи надежди и очаквания да постигнем, това което силно желаем и проектираме.
 
Астроложката Стефи Недевска ни препоръчва първите 8 часа от настъпване на новолунието за най-подходящи за изпълняване на ритуали и молитви за сбъдване на желания. Важно е да вярваме силно във възможностите на нашето съзнание, да намерим време да останем сами и искренно да отправим нашите послания към Вселената. Не забравяйте, че тя откликва, когато желанията ви са инспирирани от търсенията на вашата душа и пътя на нейното развитие.
 
Стефи Недевска ни съветва да формулираме на ръка нашите желания, които да се опитаме да проектираме. Когато се молим  или формулираме желанията е добре да добавяме  „За най-висше БЛАГО”. Така се дава възможност сбъднатото да е в хармония с вселената и се гарантира, че молбата не е продукт на егото, а отговор на копнежите на душата, уточнява тя.

Започнахте ли да проектирате вътрешните си пориви в ясно формулирани желания. Моментът настъпи, успех!
 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12