Новолунието днес - мощен импулс и време за посаждане на добри семена

30.08.2019 г.
4549
Добавена от: Портал12
Пожелайте си здраве, красота и усъвършенстване!
Днес 13,36 часа , на 30 е новолунието в Дева.

На всяко новолуние можем да засадим едно семенце, което да си отглеждаме в следващите две седмици до пълнолунието, а след него да берем плодовете му. И така до следващото новолуние.

Каква енергетика характеризира това новолуние?

Първият аспект,койото то прави още с образуването си, е точният тригон с Уран в Телец, а веднага след това идва в съвпад с Марс.

Доста мощна енергия, мощен импулс, която можем да използваме, за да осъществим някои свои материални планове, да стартираме нещо ново, да усъвършенстваме и „доизкусурим” проекти и дейности, които се нуждаят от това. 


Но преди всичко, според мен, и Дева и Телец са свъзрани с цялостното ни здраве: ментално и физическо. Защо пък Телец? Защото в хороскопа той управлява втори дом – материалните ни притежания и ценности, а единственото наистина наше притежание е физическото ни тяло. Ако сме здрави и силни, ще съграждаме здрави неща в живота си. Можем да осъществим всичко, което желаем и Марс подсказва, че то ще стане благодарение на собствени усилия и инциативи. 


Новолунието носи много силна изцеляваща енергия, така, че месецът е особено добър за лечителите и особено за лечение, свързано с природни фактори.


Дева е знакът, които придава изящество на материята, който очертава красиви форми, взети от природата. Аз лично си пожелавам да мога да вместя в този месец много излети извън града, което ще оползотвори енергиите на това новолуние.

Внимавайте, защото използвани с обратен знак, енергиите на Марс в Дева, макар и в добър аспект с Уран, могат да ви направят много критични, раздразнителни и заядливи. Нека да се стремим към съвършенство, но да знаем,че винаги е допустимо и малко дефектче. 

Мисля,че последните думи от една молитва, дадена от Учителя, са най-доброто, което можем да си пожелаем на това новолуние: „Здраве, Сила и Живот, Младост и Красота”. 

И ви ги пожелавам!

д-р Светла Балтова
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12