Новолуние в Скорпион - Време за трансформация, дълбочина и ясна стратегия

28.10.2019 г.
18699
Добавена от: Таня Борисова
Навлязохме в началото на нов лунен цикъл от 29,5 дни и нова вълна енергия за следващия месец. Намираме се в Новолуние в Скорпион. Какво означава това? За всички (близо 99.9% от хората), които са подвластни на астрологията и все още не са се отскубнали от външните влияния на звездите, това е време, което може да се възползва рационално за нов старт, нова стратегия за вътрешно и професионално развитие, както и за трансформация в дълбочина.

Сезонът на Скорпиона започна на 23 октомври, обаче Меркурий и Венера вече бяха там през седмиците преди това. Това Новолуние задейства енергиите на този знак още повече, тъй като се вписва в Лунния цикъл със своите теми:

Акцентите са за нова сила, регенерация, майсторство, нови партньорски преживявания. Тази сила е сложна, страстна, интуитивна, загадъчна, проникваща, разследваща, контролираща, задвижвана, наблюдателна, интензивна и първична. Психотерапията, дълбокото изцеление или всичко, което е езотерично, може да попадне в областта на този знак, тъй като може да се касае за изследване на скритите аспекти на живота.

Скорпионът се свързва също със страхове, сенки, смърт, тайни, завист, манипулация, обсесивност, отмъщение и рискове от стимулация на дивото в хората. Неща като споделени ресурси, споделени ценности, инвестиции, разрешаване на въпроси с наследство, както и данъци, дългове и кредити, попадат в обхвата на този знак.
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12