Търси

Новолуние в Скорпион - Време за трансформация, дълбочина и ясна стратегия

28.10.2019 г.
9061
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Навлязохме в началото на нов лунен цикъл от 29,5 дни и нова вълна енергия за следващия месец. Намираме се в Новолуние в Скорпион. Какво означава това? За всички (близо 99.9% от хората), които са подвластни на астрологията и все още не са се отскубнали от външните влияния на звездите, това е време, което може да се възползва рационално за нов старт, нова стратегия за вътрешно и професионално развитие, както и за трансформация в дълбочина.

Сезонът на Скорпиона започна на 23 октомври, обаче Меркурий и Венера вече бяха там през седмиците преди това. Това Новолуние задейства енергиите на този знак още повече, тъй като се вписва в Лунния цикъл със своите теми:

Акцентите са за нова сила, регенерация, майсторство, нови партньорски преживявания. Тази сила е сложна, страстна, интуитивна, загадъчна, проникваща, разследваща, контролираща, задвижвана, наблюдателна, интензивна и първична. Психотерапията, дълбокото изцеление или всичко, което е езотерично, може да попадне в областта на този знак, тъй като може да се касае за изследване на скритите аспекти на живота.

Скорпионът се свързва също със страхове, сенки, смърт, тайни, завист, манипулация, обсесивност, отмъщение и рискове от стимулация на дивото в хората. Неща като споделени ресурси, споделени ценности, инвестиции, разрешаване на въпроси с наследство, както и данъци, дългове и кредити, попадат в обхвата на този знак.
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12