Търси

Новият Портал12 отключи скритосияйното в много души. Благодарим ви!

09.05.2019 г.
5237
6
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Приятели на Портал12, мили братя и сестри по сърце и душа, днес 9-и Май 2019, възобновихме онлайн сайта - благодарение на всички вас, които ни подкрепихте - всеки по нужния начин - едни финансово, други с работа, трети морално, а имаше и такива, чиито огнени молитви усещахме...

Ситуацията около спирането на сайта се оказа наистина един многопластов изпит, който надмина нашите очаквания в своите проявления - събития, срещи, "случайности", случки, дори и откровения, които потвърдиха, че всичко се случва за добро. За чисто добро.

Част от поуките в този изпит са, че разбрахме красотата на това - да признаеш нужда от помощ, да не мислиш, че ще се оправяш самостоятелно, опирайки се на егото, а да го изпепелиш, за да видиш, че Обединението на души от различни краища на България и света носи един вдъхновяващ заряд - искра, която ще Възпламенява търсачите на Истината тепърва...

Благодарение на проявената съпричастност, събрахме нужната сума в рамките на 1 ден, при което веднага прекратихме кампанията по набиране на средства за сайта. Оказа се, че се събраха малко повече средства от нужните, които разпределихме по следния начин:
 • отделихме сума за издаване на първа по рода си книга "Окултни методи и практики" по Словото на Елеазар Хараш ( тъй като към момента няма книга със събрани практически насоки)
 • подкрепа за Елеазар Хараш (той изрази своята благодарност към всички вас и каза, че ще изпозлва сумата за издаване на нови книги)
 • финансиране на частични разходи за Форум Българският Дух през вековете - Пловдив 2019
 • покриване на разходи за сървър до Август 2019

Благодарим още веднъж на всички!

Устремът ни е общ!

Портал12 стартира през 2015-а като Път към познание и добри дела, а вече е време този Път да стане Велико Вдъхновение, което да ни води към Истината!

Затова и по ваше предложение, ще променим и слогана на сайта на : "Път към Познание и Чисти дела"
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса и сигурността ( анализатор в B2 Security - противодействие на трафика на хора, антитероризъм, продоволствена сигурност, регионално развитие и политки на Балканите), основател на Асоциация на българските села и аграрна медийна група, чрез които работи в направлението за възраждане на българските села и селско стопанство - по природосъобразен и устойчив начин.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш
Елеазар Хараш е един от най-дълбоките духовни напътственици на нашето съвремие. Писател и издател на множество книги в областта на духовното развитие, себепознанието, езотериката и Пътят към Истината.

Елеазар Хараш е получил своето духовно име от Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), а светското му име е Петьо Йорданов. Живее във Варна, а от 90-те години до днес изнася лекции и семинари сред обществеността, с основен акцент - търсенето на Бог, Истината, Мъдростта. За Елеазар Хараш Бог е по-дълбок от реалността, а щастието е наказание и погрешна цел.

Елеазар Хараш издава на български език книгите по именития белгийски драматург и мистик от 19-и век - Морис Метерлинк. Изследовател на Египетската цивилизация, изследовател на древните народи на Атлантида, както и на животът и историята на инидианските племена. Най-много книги обаче издава по словото на Учителя Петър Дънов.
Коментари 6
 • Маргарита Бояджиева
  11.05.2019 г. 16:11
  БЛАГОДАРЯ!!!♥
 • Пролетина Неделева
  10.05.2019 г. 19:01
  Благодарим от сърце и душа!Продължавайте все така да ни вдъхновявате!Успех в новите начинания!
 • Маргарита Бояджиева
  10.05.2019 г. 08:17
  БЛАГОДАРЯ !!! :L
 • Ивелина Симеонова
  10.05.2019 г. 00:13
  Чудесна новина!!! Благодаря, че ви има!!! Заедно можем всичко!
 • Емилия Христова
  09.05.2019 г. 21:29
  БЛАГОДАРЯ!

Коментари:

Спонсори на Портал 12