Нова книга на Елеазар Хараш за Първия Старец, разкрива откровения за произхода на Живота

16.11.2017 г.
19867
Добавена от: Борислав Борисов
Нова книга на Елеазар Хараш за Първия Старец, разкрива част от дълбоките откровения за произхода на Живота. Книгата носи заглавието "Древни откровения - Из Неизречената Мъдрост на Първия Старец. "

Сама по себе си, книгата е без аналог по съдържание на Словото, което съдържа. За някои от читателите може да изглежда като необясним извор на тайнствена мъдрост, за други може да изглежда като неразбираем или забравен древен език. Не случайно в края на книгата е поместен кратък речник от древния език Залихир, с обяснение на включните от него думи. Освен това, книгата съдържа 2 формули на Ватанански език.

"Сътворените същества са тези, които са избягали от Бога, но Той им подарява Вахая - водата, зада им каже, че Истинският Живот не е във времето. Тук са само проблясъците."

"Кой е вличественият Източник, Който е създал изворите? Той е Изворът в изворите. Той е Извиращият в изворите. Той е Дарителят, а ние сме носителите. Понеже Той живее в нас, ние течем. Щом течем - движим се към Него."
 
Всичко има предел. Древността няма, тя е сродна с Истината
 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай