Търси

Нийл Доналд Уолш: Медиите трябва да пробудят хората! (ВИДЕО)

29.05.2016 г.
1495
2
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Писателят Нийл Доналд Уолш бе на посещение в България по повод своя семинар на тема "Изобилието и успехът - от мечта до реалност". В рамките на пресконференция в БТА, той зададе риторичния въпрос "Какво е нещото, което не разбираме в живота и което има силата да промени всичко?". Веднъж получил отговор на този въпрос, човек не може да спре да го споделя, заяви Уолш.

"Всичко, което трябва да направим е да видим самите себе си като разрешение на всеки пробелм.", сподели писателя и добави : "Ако имам едно послание, с което мога да изразя всичко, то е: Вие сте решението, просто не го знаете!".

"Как е възможно 8 милиарда човека да искат едно и също - щастие, сигурност, възможности, изобилие, здраве и любов, и толкова години да не го получават?" Според писателя решението е в самите тях. Той призова медиите да предизвикват и да пробуждат хората. 

"Човешката раса трябва да вземе решение, да поеме отговорност. Ние сме създателите на обстоятелствата, които ни се случват. Ние можем да направим нещо много просто за да променим всичко - Спрете.", завърши изказването си Нийл Доналд Уолш.

Пресконференцията в БТА премина при почти нулев интерес и празна зала.

Вижте цялото видео от пресконференцията в БТА:

Нийл Доналд Уолш
Коментари 2
  • Биляна Николова
    29.05.2016 г. 10:54
    и той си има публика.... :) не ми харесва, че само загатва като говори, все едно маркетингов трик да му купип книгата за да видиш какво пише. Не случайно е мулти милионер . Питам се има ли някаква благотворителна фондация, защото не видях такава в интернет...А иначе медии в БТА е нямало, защото са били по мачове, по политически централи и кафенета...Всички знаем какви са българските медии и на КОЙ са
  • Ния Ангелова
    29.05.2016 г. 10:44
    Книгите му са за американците, ...така да се каже за най-падналите духом и най-нисшите...Даже Паулу Коелю (любимецът на блондинките и манекенките) ми се струва, че е една мярка над него! :D:D:D;)

Коментари:

Спонсори на Портал 12