Търси

Нека в новата 2018-а година да бъдем по-духовни, истинни и да вървим по пътя на Чистото сърце!

01.01.2018 г.
7477
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Нека в новата 2018-а година да бъдем по-духовни, истинни и да вървим по пътя на Чистото сърце! Първият ден на новата година е пореден повод да започнем ежедневието си с вътрешни обещания за промяна, подкрепени с нова сила, нова надежда и нов устрем. Много важно е да съумеем да съхраним вътрешния импулс, който да е наш основен водач през годината - към духовно развитие и добри дела.

В условията на масова ангажираност на съзнанието чрез разнообразни информационни потоци, нека през тази година съумеем да филтрираме качественото от некачественото, истинното от фалшивото. Нека с повече труд, лични и колективни инициативи да съумеем да надградим нашия живот с полезни дейности, които да даряват на другите, а на да ни зареждат с вдъхновение и обновяваща се вътрешна енергия!

През 2018 г. екипът на Портал12 ще работим ежедневно, за да показваме всички позитивни инициативи в България и чужбина, които са в посока развитието на ново съзнание и колективна отговорност за по-доброто бъдеще на България и Света. Поставяме си за задача да покажем добрите примери за по-качествено личностно развитие, както и всички външно различни духовни и идейни учения у нас, но които всъщност имат една обща вътрешна мотивация и ценност дълбоко в себе си. Целта е една - ново съзнание, превръщащо добрите идеи в полезни дела... и все по-разгръщащо се и изпълнено със Светлина разбиране за Природата и Живота във всички негови форми...
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12