Търси

Нека в новата 2016-а година да бъдем по-обединени, по-разумни и по-духовни!

01.01.2016 г.
1781
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Нека в новата 2016-а година да бъдем по-обединени, по-разумни и по-духовни! Първият ден на новата година е поредния повод да започнем ежедневието си с нова сила, нова надежда и нова вяра. Много важно е да съумеем да съхраним вътрешния импулс, който да е наш основен водач през годината - към духовно развитие и добри дела.

В условията на масова ангажираност на съзнанието чрез разнообразни информационни потоци, нека през тази година съумеем да филтрираме качественото от некачественото, истинското от фалшивото. Нека с повече труд и колективни инициативи да съумеем да надградим нашия живот с полезни дейности, които да ни зареждат с щастие и обновяваща се вътрешна енергия!

През 2016 г. екипът на Портал12 ще работим ежедневно, за да показваме всички позитивни инициативи в България и чужбина, които са в посока развитието на ново съзнание и колективна отговорност за по-доброто бъдеще на България и Света. Поставяме си за задача да покажем добрите примери за по-качествено личностно развитие, както и всички външно различни духовни и идейни учения у нас, но които всъщност имат една обща вътрешна мотивация и ценност дълбоко в себе си. Целта е една - ново съзнание, превръщащо добрите идеи в полезни дела... и все по-разгръщащо се и изпълнено със Светлина разбиране за Природата и Живота във всички негови форми...
Коментари 0

За да коментирате, е нужно да влезете

Спонсори на Портал 12