Търси

Небесната Дева е Истината, която слиза в нашия грешен свят

15.08.2018 г.
3716
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
На 15 август, Денят на Успение Богородично споделяме с вас мисли на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов) свързани с Небесната Дева и Дева Мария. Нека Любовта, Бдението и Молитвата бъдят нашата пътеводна светлина в днешния ден, а замесеният обреден хляб бъде споделен с Вяра, че днес сеем семената на Новата епоха, когато нашата връзка с Девата ще бъде чрез запалената свещ в нашето пречистено сърце.
  • Красотата, свързана с Любовта, това е Небесната Дева, облечена в дрехата на Любовта и Мъдростта". Единствено за Истината - върха на Любовта, може да се каже, че притежава съвършена Красота. "Възвишени и далечни са целите на Истината и затова тя говори само със Слънцата"
  • Света Богородица казала чрез някоя пророчица, че ако хората искат да успяват в работите си, трябвало да ѝ палят свещи и кандила. Какво пророчество е това? Света Богородица не се нуждае от вашите свещи и кандила. Това са заблуждения! Не се пророчества така. Някой измислил нещо и хората го считат пророк. И в старо време е имало пророци, и днес има много пророци, но истинският пророк коренно се отличава от лъжепророка."
  • "Какво представлява Св. Богородица? Тя представлява жената с нейното сърце: детето е сърцето, което тя възпитава. Човек е дошъл в света да възпита, да възроди своето сърце, да го отгледа като дете. Питате: Защо жените раждат? Чрез закона на раждането Бог ви учи как да възпитате своето дете, т.е. как да отглеждате вашето сърце. Ако майката даде на детето си чисто мляко, то ще бъде здраво, но ако млякото е покварено, детето ще умре. "
  • Мария е жената, която минава, разваля и чисти всичко. Тя родила едно дете и развалила работата на хората, и туй дете им създаде цяла беля. И знаете ли колко хора умряха заради това дете? Само инквизицията е опърлила 50 милиона такива хора. Ами Нерон, римският император, колко хора уби? Ами сега колко хора отидоха по бойните полета?
  • Една е истинската Богородица. Аз я познавам, отлична е тя. Един Бог има в света. Един Христос има. Не се заблуждавайте. Всичко друго е отражение. Душата, която е вложена във вас, това е Бог, това е Христос, това е света Богородица.
И завършваме с думи на Димитър Мангуров, които показват пътя, който следва да поемаме всеки ден чрез Небесната Дева:
Днес, ЧРЕЗ Небесната София, която Учителя нарича Небесната Дева, Истината се спуска и до нашия грешен земен свят. Истината може да слезе до нас единствено ако се съединят Любовта и Мъдростта и тя се облече в тази "дреха". Небесната София, изградена от седем рода същества, е като ОГНЕН СТЪЛБ, свързващ човека със Слънцето, за да може тройното духовно Слънце като източник на Светлина, Живот и Любов да влезе в човека и засияе от вътрешността на душата му.
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12