Търси

Не подхранвайте вечната драма между родители и деца

20.12.2018 г.
2824
Добавена от: Таня Борисова
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Не подхранвайте вечната драма между родители и деца (дори и пораснали). Тя изтощава силите на децата и разпилява любовта на възрастните, която следва да обргъща и топли дори когато не проявява разбиране.

Не търсете съвети и не разчитайте на съгласие, но вярвайте в любовта, пазена за вас като наследство. Бъдете уверени, че тя е сила и благословение, които ще ви стигнат, за да отидете много далеч.

Обичайте самотата си и носете страданията си със сладкозвучна жалба. Защото ония, които са близо до вас - са далеч, което означава, че около вас става по-просторно. И щом близостта е далеч, просторът се разстила чак до звездите и е необятен.
Радвайте се на своето израстване, в което никой не може да ви следва, и бъдете добри към ония, които остават зад вас, дръжте се уверено и спокойно пред тях, не ги измъчвайте със съмненията и не ги плашете със сигурността или радостта си. Живейте с тях в просто съдружие, като обичате в тях живота в една друга форма и бъдете отстъпчиви към възрастните, които се боят от самотата, докати вие и се доверявате.
 
Таня Борисова
Таня Борисова
Таня Борисова е създател на сайта Портал12. Има дългогодишна практика като журналист и мениджър на медийна група в периода 2007-2016. Работи активно по утвърждаването на Портал12 като алтернативна медия с изконни принципи, ценности и цели за себепознание и чисто духовно развитие.

За запитвания и предложения за заснемане на интервюта с личности, отразяване на семинари, лекции и събития в сферата на себепоизнанието, здравето и духовното развитие, можете да пишете на: tanya@bgmedia.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12