Не подхранвайте вечната драма между родители и деца

20.12.2018 г.
4912
Добавена от: Таня Борисова
Не подхранвайте вечната драма между родители и деца (дори и пораснали). Тя изтощава силите на децата и разпилява любовта на възрастните, която следва да обргъща и топли дори когато не проявява разбиране.

Не търсете съвети и не разчитайте на съгласие, но вярвайте в любовта, пазена за вас като наследство. Бъдете уверени, че тя е сила и благословение, които ще ви стигнат, за да отидете много далеч.

Обичайте самотата си и носете страданията си със сладкозвучна жалба. Защото ония, които са близо до вас - са далеч, което означава, че около вас става по-просторно. И щом близостта е далеч, просторът се разстила чак до звездите и е необятен.
Радвайте се на своето израстване, в което никой не може да ви следва, и бъдете добри към ония, които остават зад вас, дръжте се уверено и спокойно пред тях, не ги измъчвайте със съмненията и не ги плашете със сигурността или радостта си. Живейте с тях в просто съдружие, като обичате в тях живота в една друга форма и бъдете отстъпчиви към възрастните, които се боят от самотата, докати вие и се доверявате.
 
Таня Борисова Таня Борисова
Таня Борисова е създател на онлайн платформата Портал12. Автор на множество текстове и видео материали по темите за личностното израстване, духовното развитие и призванието на човек. "Портал12 е израз на нашата вяра в личната и колективна отговорност за важната роля на България в развитието на нов тип мислене през след...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай