Най-новата книга на Мариана Везнева показва глобално значими предсказания

13.06.2018 г.
18087
Добавена от: Борислав Борисов
Най-новата книга на арх.Мариана Везнева излезе от печат.  "Тайната школа - бъдещето на света - 12 пророчества за 21 век" е книга, в която на близо 300 страници се разглеждат взаимовръзките между човека и висшите йерархии от невидимия свят. Разгледани са редица значими пророчества за 21-и век, като се започне от Апокалипсисът на Йоанпророчествата на Нострадамус, посланията в житните кръгове и се стигне до висшите същества от Кайлас (Шамбала) и най-сетне - до Учителя Беинса Дуно, който макар като носител от най-висша степен на Словото на Любовта, Мъдростта и Истината, е дал и няколко съществени предсказания за планетата и човечеството през 21-и век.

"Благодаря на Учителя Петър Дънов, който се материализира пред мен, за да ми даде надежда за помощ в реализирането на идеите в тази книга", казва арх.Мариана Везнева в предговора към новата книга.
Някои от включените теми в книгата:
- Ключът за разчитане на кодовите послания в буквите от глаголицата
- Човекът в периода 1981-2080
- Всемирния Потоп (ограничен)
- Посвещение за живота и смъртта
- Нашият космически произход
- Материализацията на мисълта
- Вулкани по четерите посоки на Света
- Големият трус. Водата над Франция, Белгия и Гърция
- Седемте човешки раси 
Книгата можете да поръчате на 0877127712 или от Книжарница Портал12 - онлайн . ЗАЕДНО С НОВАТА КНИГА СА НАЛИЧНИ И ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ ОТ КНИГАТА - ТАЙНАТА ШКОЛА - ЗАД ЗАВЕСАТА НА ВРЕМЕТО.
 
 
Борислав Борисов Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи онлайн платформи в България. Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на з...
Все още няма коментари. Бъди първият, който ще напише коментар!

Напиши коментар

Кирилизатор:

Снимки:
Максимален брой на снимки в един албум : 12
Ако качвате твърде големи снимки, изчакайте сървъра да ги обработи.
Потвърждавам, че съм човек
Публикувай

Спонсори на Портал12