Търси

Най-новата книга на Мариана Везнева показва глобално значими предсказания

13.06.2018 г.
9274
Добавена от: Борислав Борисов
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Най-новата книга на арх.Мариана Везнева излезе от печат.  "Тайната школа - бъдещето на света - 12 пророчества за 21 век" е книга, в която на близо 300 страници се разглеждат взаимовръзките между човека и висшите йерархии от невидимия свят. Разгледани са редица значими пророчества за 21-и век, като се започне от Апокалипсисът на Йоанпророчествата на Нострадамус, посланията в житните кръгове и се стигне до висшите същества от Кайлас (Шамбала) и най-сетне - до Учителя Беинса Дуно, който макар като носител от най-висша степен на Словото на Любовта, Мъдростта и Истината, е дал и няколко съществени предсказания за планетата и човечеството през 21-и век.

"Благодаря на Учителя Петър Дънов, който се материализира пред мен, за да ми даде надежда за помощ в реализирането на идеите в тази книга", казва арх.Мариана Везнева в предговора към новата книга.
Някои от включените теми в книгата:
- Ключът за разчитане на кодовите послания в буквите от глаголицата
- Човекът в периода 1981-2080
- Всемирния Потоп (ограничен)
- Посвещение за живота и смъртта
- Нашият космически произход
- Материализацията на мисълта
- Вулкани по четерите посоки на Света
- Големият трус. Водата над Франция, Белгия и Гърция
- Седемте човешки раси 
Книгата можете да поръчате на 0877127712 или от Книжарница Портал12 - онлайн . ЗАЕДНО С НОВАТА КНИГА СА НАЛИЧНИ И ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ ОТ КНИГАТА - ТАЙНАТА ШКОЛА - ЗАД ЗАВЕСАТА НА ВРЕМЕТО.
 
 
Борислав Борисов
Борислав Борисов
Борислав Борисов е автор на текстови материали, видео репортажи и интервюта в Портал12. Работи в сферата на медиите от 2004-а година. Създател на едни от първите големи новинарски онлайн платформи в България, сега собственост на водещи медийни групи.

Роден в Търговище, завършил престижната Езикова гимназия в Ловеч, учил Аграрна икономика в Свищов, работил в редица страни на запад и у нас, главно в сферата на агробизнеса, медиите и сигурността ( анализатор в B2 Security - продоволствена сигурност, противодействие трафика на хора, регионално развитие и политики на Балканите, антитероризъм), основател на Асоциация на българските села.

Борислав Борисов е последовател на духовните и езотерични учения от 19-и век, като сред любимите му автори са Морис Метерлинк, Рудолф Щайнер, Райнер Мария Рилке и др.  Отдаден на изучаването и въвеждането в потънкостите в Учението на Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов), както и на школите на Брат Михаил - Омраам (Михаил Иванов) и Елеазар Хараш.

Изследовател на алтернативните методи в психологията, парапсихологията и квантовата медицина.  За контакти: borislav@portal12.bg 
Коментари 0

Коментари:

Спонсори на Портал 12