Търси

На 9 септември 2016 се отваря Порталът 9-9-9. Накъде ни повежда той?

09.09.2016 г.
29948
18
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
Днес - 9 септември 2016 година, в 14:18 часа българско време планетата на вярата, на духа и на изобилието Юпитер ще напусне Дева и ще навлезе в нов знак - този на Везни. Той ще ни води към хармонията, красотата, творчеството и баланса в отношенията.

Това се потвърждава от нумерологията и изчисленията, които тя прави за днешния ден.

9-тият ден от 9-тия месец на година 9 (2016: 2+1+6 = 9) е един от най-мощните дни през тази година според нумерологията. Числото 9 представлява време на край и завършеност, както и време за изчистване на старото, за да дадем път на новото да се прояви. Също така 9 изобразява засилване на всеобщата осъзнатост и период, в който истината и информацията започват да се разкриват за висшето благо.

Това е насоката, по която вървим през цялата 2016 година, но на 9 септември енергията е настроена да се усили като отвори Портала 9-9-9.

Каквото трябва да бъде изчистено, каквото трябва да бъде освободено и пуснато, ще бъде доведено до вашето внимание през този период. Това се засилва и от факта, че септември носи мощен цикъл на затъмнения.

Най-мощното от тези затъмнения ще бъде на 16 септември и тогава ще бъде подчертана и засилена посоката, към която следва да вървим: отваряне на съзнанието, пускане на всичко, което ни задържа, за да продължим напред.

Разбира се, това не е непосредствен или внезапен процес и вероятно вече в нашия живот са започнали процесите, необходими да изгори или отмре всичко, което ни тежи и ни задържа в хода на духовното ни развитие от доста време.

9 септември просто ще подчертае тази енергия и ще ни позволи възможността да дадем тласък на освобождаването, защото септември определено е месецът за среща и със старите ни страхове. Ако това се случи, не забравяйте, че ако действате или реагирате по същия стар начин, използвайки същите стари, ограничаващи мисли, това ще ви доведе до по-голямо сковаване.

Окончателното отхвърляне на старите навици, вярвания и идеи може да бъде трудно и дори травматично, но е необходимо за всички нас, ако искаме да преминем в новата вибрация или новия цикъл, който ще започне през 2017. 2017 е номер 1 година и представлява началото на нов цикъл, и ако ние искаме да влезем с пълна сила в него, първо трябва да освободим и отхвърлим стария.

От всичко казано следва, че ни предстои ключов космически момент, когато ще се формира новата и важна космическа матрица. Нека тя ни поведе към стремежа да внесем повече красота в отношенията, вдъхновение, съзидание, любов, щедрост и ни подтикне към действие за добри дела!

Свързани публикации

Новолуние в Дева
01.09.2016 г.
4386
2

С новолуние в Дева и слънчево затъмнение започва септември - най-знаменателният месец за 2016

Слънчевото затъмнение поставя под съмнение закостенелите вярвания, убеждения и съзнателни нагласи, спускайки булото на сумрака пред здравия разум и подтиквайки ни да потърсим решения на други места, встрани от утъпкания път. Най-добре смисълът на слънчевото затъмнение в Дева, който ще се разгръща през септември, можем да усетим чрез мита за Аристей.
Виж повече
Коментари 18
 • Георги Петров.
  16.09.2016 г. 12:24
  НОВАТА КОСМИЧЕСКА МАТРИЦА, няма да ни поведе на никъде, ако всеки отделен Човек, не предприеме да направи необходимото, за да отстрани от себе си всичко НЕГАТИВНО, както във ТЕЛЕСНО така и във ДУХОВНО естество. Най важното във телесно отношение е, ОТПИСВАНЕ ОТ ПОРЦИОНА, на ВСЯКАКВА ХРАНА, ОТ ЖИВОТИНСКИ ПРОИЗХД. ЖИВОТИНСКАТА ХРАНА Е НОСИТЕЛ НА СМЪРТА И НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ. Във духовно отношение е необходимо, да се избавим от Егото си и да се дистанцираме от всички ЗЛИ ПОМИСЛИ И ДИЙСТВИЯ. И двете неща, ни натоварват със НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ, със която няма да бъдем допуснати до ПО ВИШШИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ.
 • Деси
  11.09.2016 г. 21:59
  А моята дъщеря се роди миналата година на 08.08.2015г, като личното число отново е 8. Бях го смятала и предварително знаех, че ще се роди тогава и то естествено, а не планувано секцио, въпреки, че медицинския и термин далеч не беше тогава. Има резон в това!
 • ку ку ку
  10.09.2016 г. 21:53
  ;):V
 • Виолина
  10.09.2016 г. 11:09
  09.09.2016г. е чиста комбинация от 9-9-9, защото няма допълнителни редукции на числата, а се получава директно числото 9 за ден-месец-година.:S
 • Виолина
  10.09.2016 г. 11:07
  Между другото - 09.09.1944г. пак е период на 9-9-9 и беше старт на период за България - според мен - градивен: имаше държавност, имаше армия, имаше зачитане на националните ценности, герои, история, подобаващи чествания на важните за държавата и народа ни събития, имаше образование на световно ниво, възпитание, благоденствие за обикновения човек. Имаше икономика, заводи, производителност в различните отрасли, износ на Наши стоки и утвърдени пазари за тях, качествена храна и качествени дрехи (макар и не-чак толкова помпозни, колкото са сега!), минимален внос... Нямаше безработица, почти нямаше свободни съжителства на младите хора и деца, родени без Брак бяха абсолютна рядкост - а днес са "норма"... Имаше ергенски данък, имаше редовни отпуски, за разлика от сега и т.н. и т.н. Така, че мисля че 9-9-9 винаги е начало на Нещо Хубаво и Позитивно Ново!!! :) УСПЕХ!

Коментари:

Спонсори на Портал 12