Търси

На 8-и Февруари ще се проведе групова медитация за енергийна защита над България

06.02.2016 г.
3679
11
Подкрепям Портал 12! Портал 12 е алтернативна медия. Подкрепете ни за повече материали, видео и лекции! Виж повече
На 8-и Февруари ще се проведе групова медитация за енергийна защита над България. В социалните мрежи вече е в ход организация и приканване на повече хора да се присъединят към инициативата.

Груповите медитации са доказан в своята ефективност метод за постигане на позитивни цели и придобиват все повече популярност в глобален мащаб през последните години. Така например само 12 човека могат да стимулират високи вибрационни нива и да окажат влияние, много по-мощно от влиянието, което оказват хора, живеещи в дълбок материализъм и с ниски честоти на своята мисловна дейност и психодинамика.

При груповите медитации разстоянието, на което се намират участниците няма никакво значение, но е важно основните мисловни послания да са обединени около едно общо ядро.

Молитва за България
Ние, потомците на древен и славен народ, се обръщаме с молба към Висшия Галактически съвет и към Божествения режисьор.
1. Искаме енергийна защита на границите на България;
2. Всичко дадено и потъпкано за българите да се събуди и да се изпълни Божията промисъл за нас и държавата ни;
3. Искаме мир, духовно развитие и благоденствие;
4. Искаме да заемем полагащото ни се достойно място в света и в Галактиката;
5. Искаме Златен век за България;
6. Искаме мир и хляб за планетата.

"За всеки осмелил се да оскверни територията на България да се наложи цялата строгост на Вселената! Където е Единството, там е Силата; където е Свободата, там е Знанието!"

още по темата вижте в групата Енергийно изчистване и трансформация

 
Коментари 11
 • Златко
  08.02.2016 г. 22:55
  Участвах в молитвата (за мен това е правилната дума, макар да бях заел поза за медитация). Изпратих своята енергия и мисля, че такива инициативи за напред трябва да има повече. Не обръщайте внимание на хейтърите, те се хранят от тази енергия. ;)
 • Мария
  08.02.2016 г. 22:55
  Ох влязохте пак в темата на религиите. Всеки може да се помоли, както иска според мен - в църквата, медитирайки, молейки се както в исляма , при буда и т.н. стига да го прави искрено, с чисто сърце и осъзнато. Най-лошото е от показността на религията, която обаче липсва в душата и в нейните дела!
 • Nati
  08.02.2016 г. 01:53
  A ako sme izvan predelite na balgaria
 • Албена
  07.02.2016 г. 23:54
  Ние може много неща да искаме,но какво иска Бог е друг въпрос. Можем да се молим,но не и да искаме с този тон. И дано има по 1000 човека от всеки по-голям град...
 • Оскърбена
  07.02.2016 г. 20:29
  Това е лудост, абсолютна! Българи, още дълго ще страдаме. Това ми прилича на идолопоклонство! Къде ни е "телецът" ръждив,щото и злато няма да дадем!

Коментари:

Спонсори на Портал 12